آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۷۲۱۱
در پی هراس از توافق احتمالی دولت ترامپ با تهران

مقامات اسرائیلی در واشنگتن؛ دیدار با مقامات آمریکا درباره ایران

یک رسانه آمریکایی در پی هراس اسرائیل از شکل گیری توافق احتمالی میان تهران – واشنگتن و نیز تیره شدن روابط میان دولت دونالد ترامپ و بنیامین نتانیاهو اعلام کرد که مقامات اسرائیلی برای گفت و گو با مقامات آمریکایی درباره ایران در واشنگتن به سر می برند.
مقامات اسرائیلی در واشنگتن؛ دیدار با مقامات آمریکا درباره ایران

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، سفر مقامات اسرائیلی به آمریکا در حالی است که رئیس جمهوری آمریکا در نخستین سفر خارجی خود به رغم تقلای مقامات اسرائیلی به سرزمین های اشغالی فلسطین سفر نکرد.

بر اساس اعلام روز سه شنبه تارنمای اکسیوس، مقامات اسرائیلی از جمله دیوید بارنیه، رئیس موساد و ران درمر وزیر امور راهبردی این رژیم در واشنگتن دی به سر می برند تا در باره ایران با استیو ویتکاف نماینده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه و جان راتکلیف رئیس سیا دیدار و گفت و گو کنند.

تارنمای اکسیوس گفت: ران درمر، وزیر امور راهبردی اسرائیل روز دوشنبه جهت برگزاری گفت‌وگوهایی وارد واشنگتن شده است.

این رسانه آمریکایی افزود: انتظار می‌رود درمر با استیو ویتکاف، فرستاده کاخ سفید در امور خاورمیانه و دیگر مقامات دیدار کند.

اکسیوس اضافه کرد: دیوید بارنیه، رئیس موساد نیز برای گفت‌وگو درباره ایران، در واشنگتن حضور دارد و به گفته یک مقام آمریکایی، او با جان راتکلیف، رئیس سیا و دیگر مقامات آمریکایی دیدار کرده است.»

این رسانه آمریکایی در پی پایان یافتن دور پنجم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا نیز اعلام کرد: «مذاکره‌کننده ارشد آمریکا پیش از مذاکره با ایران با وزیر امور راهبردی اسرائیل و رئیس موساد در رم دیدار کرده است.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار