آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۹۰۷۳
با حضور اللهیاری؛

رستوران مکمل و آزاد دانشجویی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران افتتاح شد

رستوران مکمل و آزاد دانشجویی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران با حضور اللهیاری معاون پشتیبانی و مدیریت منابع و امامعلی‌پور مدیرکل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان افتتاح شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رستوران مکمل و آزاد دانشجویی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران با هدف ایجاد رقابت بین پیمانکاران و ارائه خدمات بهتر و مناسب‌تر به دانشجویان با حضور دکتر رحمت اله اللهیاری معاون پشتیبانی و مدیریت منابع و دکتر حسین امامعلی‌پور مدیرکل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان، دکتر موسوی رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشکدگان افتتاح شد.

در این آئین، دکتر رحمت اله اللهیاری گفت: برای ارائه خدمات با کیفیت و رضایتمندی دانشجویان، افتتاح رستوران‌های مکمل و آزاد دانشجویی بهترین انتخاب برای رضایتمندی دانشجویان است.

وی بیان داشت: تنوع غذایی، شناخت ذائقه غذایی مخاطب و ارائه خدمات با کیفیت باعث جلب رضایت و برطرف شدن نیاز مندی‌های دانشجو خواهد شد.

دکتر سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی رئیس دانشکدگان نیز در حاشیه این افتتاحیه اظهار داشت: با در نظر گرفتن سلیقه و علائق دانشجویان و ایجاد حس رضایت مندی قشر دانشجو، در تلاش هستیم که کلیه خدمات رفاهی را به بخش خصوصی واگذار کنیم.

در ادامه مراسم دکتر اللهیاری، دکترامامعلی پور و اعضای هیات رئیسه و مسئولان واحد‌های دانشجویی ضمن بازدید از آشپزخانه و سلف دانشجویی دختران و پسران، نظرات و پیشنهادات دانشجویان حصول و در خصوص برطرف کردن آنها تاکید شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار