آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۱۵۶۳

هشدار شدید چینی‌ها به تولیدکنندگان خودرو‌های برقی / حمایت از شرکت های ضعیف تر در جنگ قیمت

منابع آگاه گزارش کردند که مدیران ارشد چندین شرکت بزرگ تولیدکننده خودرو‌های برقی از جمله بی‌وای‌دی، را به پکن احضار کردند تا به نگرانی‌های مربوط به جنگ قیمتی طولانی‌مدت رسیدگی کنند.
هشدار شدید چینی‌ها به تولیدکنندگان خودرو‌های برقی / حمایت از شرکت های ضعیف تر در جنگ قیمت

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، این افراد که نخواستند نامشان فاش شود، گفتند که این جلسه به میزبانی وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین، نهاد ناظر بر بازار و عالی‌ترین نهاد برنامه‌ریزی اقتصادی، در مورد اطلاعات محرمانه برگزار شد. منابع آگاه اعلام کردند که در این گردهمایی، مدیران ارشد بسیاری از تولیدکنندگان از جمله جیلی و شیائومی نیز حضور داشتند.

منابع آگاه اعلام کردند که مقامات به تولیدکنندگان خودرو‌های برقی گفتند که خودتنظیمی کنند و نباید خودرو‌ها را زیر قیمت بفروشند یا کاهش قیمت غیرمنطقی ارائه دهند. آنها همچنین به مسائلی مانند خودرو‌های صفر کیلومتر و صورتحساب‌های فزاینده به تامین‌کنندگان که جریان نقدی را در طول زنجیره تامین کاهش می‌دهند و به عنوان تامین مالی شبه بدهی برای خودروسازان عمل می‌کنند، پرداختند.

به ندرت پیش می‌آید که تنظیم‌کنندگان بازار، صنعت و اقتصاد چین به طور مشترک میزبان جلسه‌ای با صنعت خودرو در مورد مسائل عملیاتی مانند قیمت‌گذاری باشند. این اقدام نشان می‌دهد که رهبران ارشد در بحبوحه نگرانی‌ها مبنی بر ناپایدار شدن جنگ قیمت و احتمال ورشکستگی شرکت‌های ضعیف‌تر، چقدر به این بخش توجه دارد. با این حال، افراد آگاه گفتند که این گردهمایی منجر به صدور دستورالعمل اجباری نشده است و مشخص نیست که اگر تولیدکنندگان از هشدار‌ها پیروی نکنند، با چه عواقبی رو‌به‌رو خواهند شد.

سهام خودروسازان چینی جمعه، در کل بازار کاهش یافت. سهام شرکت بی‌وای‌دی تا ۲.۷ درصد و سهام شیائومی ۲.۴ درصد کاهش یافت. سهام جیلی در هنگ کنگ ۱.۷ درصد سقوط کرد.

این هشدار‌ها پس از آن منتشر شد که بی‌وای‌دی آخرین دور از جنگ قیمت را اواخر ماه میلادی گذشته با تخفیف‌هایی تا ۳۴ درصد آغاز کرد که منجر به انتقاد نهاد‌های صنعتی و رسانه‌های دولتی شد.

انجمن تولیدکنندگان خودرو چین بدون نام بردن از بی‌وای‌دی، بیانیه‌ای منتشر کرد و گفت: این اقدام توسط یک شرکت خاص، دور جدیدی از هراس جنگ قیمت را آغاز کرده است که این بخش را در یک چرخه معیوب فرو خواهد برد و امنیت زنجیره تامین را تهدید خواهد کرد. این انجمن اعلام کرد که جنگ‌های بی‌نظم قیمتی، رقابت چشمگیر را تشدید خواهد کرد و حاشیه سود شرکت‌ها را بیشتر کاهش می‌دهد.

طبق گزارش وب سایت بانکوک پست، خودروسازان سعی کرده‌اند ضربه ناشی از جنگ قیمت را به تامین‌کنندگان منتقل کنند و خواستار قیمت‌های پایین‌تر برای قطعات و افزایش ماه‌ها در پرداخت صورتحساب‌ها شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار