مشاور وزیر صنايع و معادن؛
استان های توسعه نیافته صنعتی در اولويت اجرای طرح آمایش صنعت ومعدن هستند
مشاور وزیر صنايع و معاون از عقد قرار داد و اجرای شدن 25طرح صنعتی با سرمایه گذاری در مناطق محروم وتوسعه نیافته استانها مختلف کشور خبرداد.
به گزارش گروه سياسي خبر گزاري دانشجو مشاور وزیر صنايع و معادن و مسئول پیگیری طرح های آمایش صنعت و معدن از عقد قرار داد و اجرای شدن 25طرح صنعتی با سرمایه گذاری 4هزارو 262 میلیارد ریال و اشتغالزایی بیش از دو هزارو 800 نفر در مناطق محروم وتوسعه نیافته استانها مختلف کشور خبرداد و گفت : این طرح ها پس از تایید به مرحله عقد قرارداد با بانک رسیده اند و در حال حاضر در حال طی کردن مراحل مختلف اجرا هستند.
به گفته وی، ساخت و تولید خانه های پیش ساخته ، کشتارگاه صنعتی طیور ، روغن ترانسفورماتور ، فیلم های چند لایه، داروهای انسانی و دامی ، IQF، شیلنگهای پلی آمید خودرو ، بیو اتانول های سوختی ، ظروفIML ، چوب پلاست ، گرانول های گیاهی ، کودهای TSP از جمله این طرح ها هستند.
وی در ادامه تصریح کرد: براساس سهمیه های ابلاغی و مصوبات سفرهای استانی، استان های توسعه نیافته ای مانند خراسان جنوبی، کردستان ، کهکیلویه و بویراحمد، گلستان و لرستان نسبت به استان های توسعه یافته و نیمه توسعه یافته از میزان تحقق بالاتری برخوردار بوده اند.
وي در ادامه با اشاره به اینکه این موضوع در راستای تحقق اصلی ترین هدف آمایش مبنی بر کاهش فاصله سرانه سرمایه گذاری صنعتی در بین استان ها صورت گرفته است خاطرنشان کرد: همچنین در استان های توسعه یافته و نیمه توسعه یافته نیز بسیاری از طرح ها در مناطق محروم استان که مورد تصویب هیئت دولت بوده است مکان یابی شده است.
شهرامي یادآور شد: بستان آباد در استان آذربایجان شرقی ، خوی در استان آذربایجان غربی ، نیر و نمین در استان اردبیل ، کوهرنگ در استان چهار محال و بختیاری ، عباس آباد در استان تهران ، سملقان در استان خراسان شمالی ، لالی و خرمشهر در استان خوزستان ، کوهبنان در استان کرمان ، اسلام آباد غرب و صحنه در استان کرمانشاه ، شفت و ساهکل و ماسال در استان گیلان ، ازنا در استان لرستان ، بهاباد در استان یزد ، محمود آباد در استان مازندران ، بویین زهرا در استان قزوین ، کبودر آهنگ در استان همدان و گرمسار در استان سمنان از جمله مناطق محرومی هستند که طرح های آمایش در آنها اجرایی شده است.
مشاور وزیر و مسئول پیگیری طرح های آمایش صنعت و معدن در ادامه سخنان خود به وضعیت طرح های آمایش در کشور اشاره کرد وگفت: تاکنون 345 طرح ایجادی با مجموع تسهیلات ارزی و ریالی 64 هزار میلیارد ریال و پیش بینی اشتغالزایی 43 هزار نفر برای دریافت خط اعتباری به بانک صنعت ومعدن مصوب و مورد تائید قرار گرفته اند که رقم سرمایه گذاری این طرح ها با توجه به میانگین نسبت مشارکت بانک صنعت ومعدن در حدود 107 هزار میلیارد ریال خواهد بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰