اساتید پژوهشگر نمونه خراسان جنوبی تجلیل شدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۴۰۶

اساتید پژوهشگر نمونه خراسان جنوبی تجلیل شدند

مراسم تقدیر و تجلیل از اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، صبح امروز در راستای برنامه‌های هفته معلم که قرار بود اردیبهشت سال جاری برگزار شود، با حضور اعضای هیئت علمی، اساتید و دانشجویان دانشگاه پیام نوراستان در آمفی تئاتر مركز بيرجند از اساتید برتر تجلیل شد.

رئیس دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی در این مراسم گفت: باید بین اساتید و دانشجویان علاوه بر ارتباط آموزشی یک ارتباط عاطفی و اخلاقی برقرار باشد چرا که تاریخ نشان داده افرادی را که به واسطه معلم تغییر جهت در زندگی داده‌اند.

ابراهیم تقی‌زاده افزود: معلمان می‌سوزند برای اینکه بسازند ولی شمع را می‌سازند که بسوزد و بهترین نتیجه را برای خود در آخرت برداشت کنند.

عضو شوراي فرهنگي دانشگاه پيام نور خراسان جنوبی نيز گفت: معلم باید ایده وهدفش خدا باشد.
 
حجت‌الاسلام دیانی با اشاره به اینکه مقام و منزلت معلم را باید در همه روزها گرامی داشت نه یک روز تصریح کرد: شهید مطهری به حقیقت الگوي كاملي براي همه معلمين هستند.
 
در پایان مراسم از اساتید پژوهشگر نمونه استان در سال‌های 88 و 89 تقدیر به عمل آمد./انتهای پیام/
پربازدیدترین آخرین اخبار