
کد خبر:۱۲۷۸۱۷۷
دستگیری جاسوسان اسرائیل در استانهای اصفهان و فارس
در راستای اطلاعیه دادستانی کل کشور مبنی بر برخورد قاطع با عوامل مرتبط با رژیم صهیونسیتی و افرادی که امنیت روانی جامعه را به خطر میاندازند، در استانهای اصفهان و فارس، پرونده قضایی در این خصوص تشکیل شده است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به گفته موسویان دادستان اصفهان، پرونده قضایی برای برهم زنندگان امنیت روانی مردم در دادستانی مرکز استان تشکیل شده که در حال رسیدگی است و تعدادی هم تذکر تلفنی دریافت کردهاند.
همچنین رئیس کل دادگستری استان فارس از تشکیل پرونده قضایی برای مظنونین همکاری با رژیم صهیونسیتی در استان فارس خبر داد و گفت: برای این مظنونین به همراه مستندات اولیه پرونده قضایی تشکیل شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.