کد خبر:۱۲۷۹۳۱
فرمانده بسیج درمیان:
فتح خرمشهر نقطه آغاز تزلزل دشمن بود
فرمانده بسیج درمیان با اشاره به نقش مردم خطه مرزی درمیان در هشت سال دفاع مقدس گفت: فتح خرمشهر در واقع نقطه آغاز تزلزل دشمن بود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، اسماعیل برزگر ديروز در جشن آزادسازی خرمشهر در اسدیه خراسان جنوبی با اشاره به نقش وحدت و همدلی مردم و نیروهای مسلح در فتح خرمشهر تصريح كرد: فتح خرمشهر حماسهای بیبدیل در طول تاریخ انقلاب اسلامی است که زنده بودن روحیه جهاد، همدلی و ایثار را در بین ملت غیور ایران و نیروهای مسلح کشور به اثبات رساند.
وی با بیان اینکه فتح خرمشهر مهلکترین ضربه را به آمریکا بعد از پیروزی انقلاب وارد کرد، افزود: فتح خرمشهر در واقع نقطه آغاز تزلزل دشمن بود.
محمد حسین بهدانی، مدیرآموزش و پرورش درمیان نیز در اين مراسم بيان داشت: فتح خرمشهر قله اين همه افتخار در ايران اسلامي است كه در تمام طول مدت، شايد نزديك به يك ماه كه عمليات بيتالمقدس به طول انجاميد، صدها نشانه و آيت فداكاري به شكل اعجابانگيزي در صحنههاي نبرد حق عليه باطل ظاهر شد.
وي با اشاره به نقش امام (ره) در آن زمان گفت: حضرت امام خميني (ره) آن زماني كه خرمشهر توسط متجاوزان عراقي از دست رفت، مأيوس نشدند؛ چراكه به نيروي ايماني كه در درون جوانان غيور و رزمنده وجود داشت باور كامل داشتند و مطمئن بودند كه پيروزي از آن ماست./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰