آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۹۴۸۶

روسیه اوکراین را با صد‌ها پهپاد و ده‌ها موشک هدف قرار داد

ارتش روسیه به حملات هوایی شدید خود بر مناطق مختلف اوکراین ادامه داده است، در حالی که نیروی هوایی اوکراین هشدار داده که احتمالاً بخش‌های وسیعی از کشور هدف حملات پهپادی قرار خواهد گرفت.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ ارتش روسیه به حملات هوایی شدید خود بر مناطق مختلف اوکراین ادامه داده است، در حالی که نیروی هوایی اوکراین هشدار داده که احتمالاً بخش‌های وسیعی از کشور هدف حملات پهپادی قرار خواهد گرفت.

نیروی هوایی اوکراین امروز (یک‌شنبه) اعلام کرد که روس‌ها ۴۷۷ پهپاد و ۶۰ موشک به مناطق مختلف اوکراین طی شب گذشته شلیک کرده‌اند. این نیرو افزود که سیستم‌های دفاع هوایی توانسته‌اند ۲۴۹ هدف هوایی را در طول حمله شبانه نابود کنند.

صدای پدافند هوایی در پایتخت کی‌یف شنیده شد، به‌علاوه انفجارهایی در شهرهای خارکیف و دنیپرو در شرق کشور به گوش رسید.

 

هدف قرار دادن غرب اوکراین توسط پهپادهای روسی

 

بر اساس گزارش‌ها، بیشتر پهپادهای رزمی روسیه به سمت غرب اوکراین حرکت کرده‌اند. همچنین پیش‌بینی می‌شود که حملات موشکی از سوی بمب‌افکن‌های استراتژیک که در آسمان پرواز می‌کنند و همچنین از کشتی‌های جنگی در ساعات شب انجام شود.

در تحولات میدانی دیگر، الکساندر سوریسکی فرمانده ارتش اوکراین تأیید کرد که نیروهای اوکراینی در حال مقابله با حمله‌ای جدید هستند که هدف آن یک شهر مهم در جبهه شرقی است. او توضیح داد که درگیری‌های شدیدی در اطراف منطقه کوسیانتینیوکا ادامه دارد.

سوریسکی در پست خود در تلگرام گفت:«دشمن به سوی کوستیانتینفکا حرکت می‌کند، اما پیشرفتی نداشته و خسارات زیادی متحمل شده است و سعی دارد از سه بخش عملیات ما عبور کند.»

او همچنین افزود که نیروهای اوکراینی طی هفته گذشته در برابر حمله سنگین در نزدیکی یابلونیفکا در منطقه سومی ایستادگی کرده‌اند، جایی که نیروهای روسیه تلاش داشتند منطقه‌ای حائل در داخل مرزهای اوکراین ایجاد کنند.

از سوی دیگر، وزارت دفاع روسیه در گزارشی که روز شنبه منتشر کرد، اعلام کرد که نیروهای روسی کنترل شهرک چرونا زیرکا را در جنوب غربی، نزدیک به مرز اداری منطقه دنیپروپتروفسک به دست گرفته‌اند، در تلاشی برای تقویت موقعیت خود در جنوب غربی.

حملات شدید روس‌ها و تسلط بر شهرها و زیرساخت‌های مهم، باعث تخریب گسترده در مناطق مختلف اوکراین شده است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار