آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۰۱۴۶

طباخیان: تحلیل‌هایی که عمق ندارند آغاز کننده انحراف هستند / مردمِ امروز متوجه اشتباه شعار «نه غزه، نه لبنان» می‌شوند! + فیلم

پژوهشگر تاریخ در مورد اتفاقات و انحراف در تحلیل‌های غیر عمیق گفت و تأکید کرد: یکی از بدبختیهای ما در تحلیل های اجتماعی عمیق این است که سایرین می‌گویند: تو خیلی بدبینی!

طباخیان: تحلیل‌هایی که عمق ندارند آغاز کننده انحراف هستند / مردمِ امروز متوجه اشتباه شعار «نه غزه، نه لبنان» می‌شوند! + فیلم

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام و المسلمین طباخیان در مورد آسیب تحلیل‌های کم عمق گفت: یکی از بدبختیهای ما در تحلیل های اجتماعی عمیق این است که سایرین می‌گویند: تو خیلی بدبینی! ولی انحراف جنسش همین است. دشمن صبور است، خیلی آرام کار خودش را پیش می برد، اول از امام جماعت شروع می‌شود، سپس به یزدی می‌رسد.

وی در مورد اشتباه تحلیل آنهایی که می‌گفتند: مردمِ امروز متوجه اشتباه شعار «نه غزه، نه لبنان» می‌شوند هم افزود:  سال 1388 خیلی سخت بود و کسانی که می‌گفتند: «نه غزه، نه لبنان» امروز در جهان می‌گویند: اگر اسرائیل از پس ایران بر بیاید بعدی ما هستیم.

 

کد ویدیو
 
 

نکند تو بمانی و حسین(ع) زمین خورد!

 
 
کد ویدیو
 
 

عمری زندگی کرده‌ام که به آرزوی مبارزه با دشمنان خدا برسم

کد ویدیو
 

 ای شیعیان ابی سفیان!

کد ویدیو

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار