آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۰۲۷۸

گامی نو در پژوهش‌های رسانه‌ای و ارتباطات؛ از تاریخ مطبوعات تا هوش مصنوعی/ حضور چهره‌های جهانی در هیئت تحریریه فصلنامه علوم خبری

فصلنامه علوم خبری به عنوان یک نشریه علمی مستقل با اعضای هیئت تحریریه بین‌المللی پذیرای مقالات علمی و پژوهشی اعضای هیئت علمی و دانشجویان ایرانی و خارج از کشور است.
گامی نو در پژوهش‌های رسانه‌ای و ارتباطات؛ از تاریخ مطبوعات تا هوش مصنوعی/ حضور چهره‌های جهانی در هیئت تحریریه فصلنامه علوم خبری

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ فصلنامه علوم خبری این مجله که با همکاری «انجمن علمی انقلاب اسلامی ایران»، «انجمن علمی جامعه شناسی سیاسی ایران» و «قطب علمی ارتباطات اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی» منتشر می‌شود، می‌کوشد تا بهترین و برجسته‌ترین مقالات را در حوزۀ روزنامه‌نگاری و ارتباطات (ارتباطات بین المللی، روابط عمومی، مدیریت رسانه، سیاستگذاری رسانه‌ای، اقتصاد رسانه، تاریخ مطبوعات و رسانه، حقوق رسانه، ادبیات و روزنامه نگاری، تبلیغات، افکار عمومی، شبکه‌های اجتماعی، هوش مصنوعی) و همچنین در زمینه میان رشته‌ای به چاپ برساند.

 

عباس اسدی، مدیر گروه روزنامه‌نگاری و مدیریت رسانه دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه‌طباطبائی در این زمینه گفت: ژوزف هالدن، سوبروتو میهیر چاندرا روی، اریک لو، ژولداسبکو ف آکبوتا نیازوف، بلند سن، اسماعیل کاظم‌اف، یحیی کمالی‌پور و علی محمدی  اعضای هیات تحریریه بین‌المللی این نشریه بین‌المللی را تشکیل می‌دهند.

 

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: انتخاب عنوان «علوم خبری» برای این مجله به این دلیل بوده که اولاً روزنامه نگاری را فراتر از تکنیک، به عنوان یک علم  به جامعه علمی معرفی می‌کند. ثانیاً، سایر حوزه‌ها و رشته‌های علمی مرتبط با حوزه روزنامه نگاری را مورد توجه قرار می‌دهد و به تقویت حوزه میان‌رشته‌ای هم کمک می‌کند.

 

وی در ادامه تصریح کرد: در بهار ۱۴۰۴ این نشریه موفق به کسب رتبه «ب» بر اساس آیین‌نامه نشریات علمی مصوب ۰۹/۰۲/۱۳۹۸ در ارزیابی سال ۱۴۰۳ شده است.

 

سردبیر و مدیرمسئول این مجله خاطرنشان کرد: علوم خبری هم‌اکنون در پایگاه اطلاعاتی ابسکو، پایگاه اطلاعات نشریات کشور (مگیران)، پایگاه مجلات تخصصی نور (نورمگز) و پورتال جامع علوم انسانی کشور نمایه می‌شود.

 

اسدی در پایان گفت: مجلۀ علوم خبری همواره پیرو قوانین اخلاق در نشر بین‌المللی بوده است و از همه پژوهشگرانی که در مسیر تولید دانش همگامی تلاش می‌کنند درخواست می‌شود تا در همین راستا قدم بردارند. محققان و پژوهشگران برای ارسال مقالات علمی خود می‌توانند به نشانی www.mjourcom.ir مراجعه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار