
انجام ۱۱۲ مورد سرکشی از واحدهای تولید و توزیع در چهارمحال و بختیاری

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سعید فلاح در جلسه قرارگاه اقتصادی، امنیت غذایی و تأمین نیازهای ضروری استان گفت: از تاریخ ۲۳ خرداد تا امروز ۱۱۲ مورد سرکشی از واحدهای تولید و توزیع در استان صورت گرفته که از این تعداد پنج مورد مربوط به شرکتهای پخش بودهاست.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان در ادامه افزود: در جریان این بازدیدها، ۱۲ مورد بازدید از فروشگاههای زنجیرهای انجام شده و یک مورد گرانفروشی را شاهد بودیم که توسط بازرسان حاضر در گشت، کشف و پرونده آنها تشکیل شدهاست.
مدیرکل تعزیرات حکومتی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: از ۱۵ مورد بررسی مربوط به عمدهفروشان ۱۱ مورد گرانفروش توسط بازرسان ثبت شده که یک مورد گرانفروشی روغن و ۱۰ مورد آن گرانفروشی برنج بوده است، همچنین یک مورد فروش اجباری و یک مورد احتکار نیز کشف شد.
فلاح گفت: طبق گزارشات ارائه شده در بازرسی از واحدهای تولیدی ۳۲ تن شیر تاریخ مصرف گذشته و دو هزار و ۵۰۰ کارتن آبمیوه که بدون مجوز استاندارد تولید شده بودند، کشف شدهاست و این آمار در اختیار علومپزشکی استان قرار گرفته تا در زمان معینشده برخورد قانونی با این افراد انجام گیرد.
وی بیان کرد: در بازرسی از ۲۷ مورد نانوایی یک مورد گرانفروشی ثبت شد، همچنین هفت مورد سرکشی از کشتارگاهها باحضور بازرسان صنعت، معدن و تجارت و دامپزشکی انجام شد.
انجام ۱۸۶۱ مورد بازرسی در حوزه کالاهای اساسی چهارمحال و بختیاری
معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرفکنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری گفت: از تاریخ ۲۳ خرداد تا ۹ تیر در مجموع یک هزار و ۸۶۱ مورد بازرسی در حوزه کالاهای اساسی در استان صورت گرفته که برای ۱۵۴ مورد از آنها پرونده تشکیل شدهاست.
بیژن بهرامی تصریح کرد: شهرستان شهرکرد با ۲۸۱ مورد بازرسی بیشترین و شهرستان فارسان با ۳۰ مورد بازرسی کمترین بازرسیها را به خود اختصاص داده است و شهرستان فلارد با ۵۹ مورد بازرسی صورت گرفته، پرونده تخلفی از آن ثبت نشدهاست.
بهرامی در رابطه با ارزش ریالی تخلفات گفت: ارزش ریالی تخلفات بیش از ۹ میلیارد ریال بوده است.
وی در ادامه در رابطه با تعداد قاچاقهای صورت گرفته گفت: در این مدت سه مورد قاچاق ثبت شده که ارزش این کالاها بیش از ۱۵میلیارد ریال بوده است.
بهرامی افزود: در این مدت، یک مورد پرونده فروش کالای اجباری به ارزش ۹۰۰ میلیون ریال و تعداد هشت پرونده احتکار به ارزش سه میلیارد و ۶۹۰ ریال ثبت شد.
وی تأکید کرد: طبق برنامهریزی های انجام شده تا تاریخ ۱۵ تیر، بازرسان در روزهای عادی و تعطیل به بازرسی و سرکشیهای خود ادامه میدهند.
بهرامی افزود: بازرسان در ایام تعطیل از ساعت شش تا هشت صبح در شیفتاول نانواییها و از ۱۰ تا ۱۲ ظهر در شیفتدوم نانواییها نظارت دارند، همچنین در ساعات بعدازظهر با اتاقاصناف و اتحادیه نیز اکیپهای مشترکی را برای سرکشی و گشت تشکیل دادهایم.