آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۰۸۶۱

۲۷ هزار تن گندم از کشاورزان همدان خریداری شد

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی همدان اعلام کرد: بیش از ۲۷ هزار تن گندم به ارزش ۵۷۰۰ میلیارد ریال از کشاورزان استان خریداری شده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حمزه خانجانی اظهار کرد: در راستای سیاست‌های حمایتی دولت از کشاورزان، عملیات خرید تضمینی گندم در استان همدان از اوایل تیرماه آغاز شد و همچنان ادامه دارد.

وی ادامه داد: ۵۲ مرکز خرید گندم در ۱۰ شهرستان استان مستقر است که پیش بینی می شود ۴۳۰ هزار تُن گندم از کشاورزان استان خریداری شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی همدان، سطح زیر کشت گندم (آبی و دیم) در سال زراعی جاری در این استان همدان را ۴۳۶ هزار و ۴۰۰ هکتار عنوان کرد و گفت: از این میزان ۷۵ هزار و ۳۹۲ هکتار آن گندم آبی و ۳۶۱ هزار هکتار آن گندم دیم است.

خانجانی با بیان اینکه سال گذشته ۹۰۲ هزار تن گندم از مزارع همدان برداشت شد افزود: از این میزان ۷۰۶ هزار تن آن به صورت خرید تضمینی بوده است.

وی، تامین امنیت غذایی وظیفه و رسالت اصلی جهاد کشاورزی برشمرد و افزود: در طی روزهای گذشته و جنگ ۱۲ روزه این سازمان برای تحقق این امر اهتمام جدی داشت.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی همدان گفت: برداشت گندم امسال با هزار و ۶۸۰ دستگاه کمباین در مدت حدود ۵۰ روز از اوایل تیرماه تا اواخر مرداد ماه انجام می شود.

خانجانی افزود: مراکز خرید تضمینی گندم شامل مراکز دولتی، کارخانه آرد، سیلو، مراکز خرید روستایی، تعاونی های تولید و تعاونی های روستایی است.

وی یادآوری کرد: خرید تضمینی گندم از اولین برداشت از دیمزارها (اوایل تیرماه) آغاز می شود و تا نیمه مهرماه ادامه دارد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی همدان یادآوری کرد: ۷۵ درصد خرید تضمینی گندم سال گذشته توسط تعاونی های تولید و تعاونی های روستایی انجام شد و امسال اگر ۶۵۰ هزار تن گندم خریداری شود، پرداخت ۱۳.۵ همت بابت خرید تضمینی گندم به کشاورزان برآورد می شود.

خانجانی یادآوری کرد: سال گذشته ۱۲ همت بابت خرید تضمینی گندم به کشاورزان استان همدان پرداخت شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار