آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۰۹۶۸

آغاز پویش ملی «خانه‌ات آباد» برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده در حملات رژیم صهیونی

رئیس سازمان داوطلبان گفت: جمعیت هلال‌احمر با هدف کمک به ترمیم و بازسازی واحد‌های مسکونی آسیب‌دیده از حملات اخیر رژیم صهیونیستی، پویش ملی «خانه‌ات آباد» را راه‌اندازی کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پویش ملی "خانه ات آباد" در پاسخ به درخواست‌های مکرر مردم نوع‌دوست و خیرین نیک اندیش کشور برای ایجاد بستری جهت جمع‌آوری کمک‌های نقدی به خانواده‌های آسیب دیده از جنگ ۱۲ روزه شکل گرفته است.

محمدجواد عزتی وظیفه خواه، رئیس سازمان داوطلبان، با اشاره به استقبال گسترده مردم، خیرین و حامیان از این حرکت نوع دوستانه و خیرخواهانه گفت: هموطنان عزیز همواره در صحنه‌های مختلف یاری‌گر یکدیگر بوده‌اند و امروز نیز با راه‌اندازی این پویش، فرصت دوباره‌ای برای همدلی و بازسازی خانه‌هایی فراهم شده که در اثر جنگ ۱۲ روزه ویران شده‌اند.

وی افزود: تمامی مبالغ جمع‌آوری شده در این پویش ملی به طور شفاف و مستقیم برای احداث و بازسازی منازل آسیب‌دیده صرف خواهد شد. از همه مردم نیکوکار، خیرین حقیقی و حقوقی دعوت می‌کنیم تا در این پویش ملی سهیم شوند و بار دیگر همبستگی مثال‌زدنی ملت ایران را به نمایش بگذارند.

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر با اعلام شماره حساب‌ها برای جمع‌آوری کمک‌های نقدی، اظهارکرد: هموطنان گرامی می‌توانند کمک‌های نقدی خود را از طریق حساب جمعیت هلال احمر نزد بانک مرکزی به شماره ۴۱۰۱۰۳۴۷۴۱۹۹۹۹۹۸، شماره کارت ۶۳۶۷۹۵۷۰۷۸۷۵۸۳۳۶ و شماره شبا IR۷۰۰۱۰۰۰۰۴۱۰۱۰۳۴۷۴۱۹۹۹۹۹۸ و همچنین حساب این جمعیت نزد بانک ملی به شماره ۹۹۹۹۹، شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۵۴۴۹۹۹۹۹۹ و شماره شبا IR۷۷۰۱۷۰۰۰۰۰۰۰۱۹۹۹۹۹۹۹۹۰۰۳ و یا از طریق شماره‌گیری کد دستوری #۳*۱۱۲* واریز کرده و به این پویش ملی بپیوندند.

عزتی وظیفه خواه در پایان خاطرنشان کرد: پویش " خانه ات آباد" تا تکمیل فرایند بازسازی واحد‌های مسکونی آسیب‌دیده از جنگ تحمیلی دوم ادامه خواهد داشت و جمعیت هلال‌احمر امانتدار و نماینده تمامی مشارکت کنندگان، برای نظارت بر هزینه کرد کمک‌های نقدی جمع‌آوری شده در راستای موضوع پویش است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار