آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۱۳۲۲
در مراسم عهد خون، دسته عزاداری مردمی_ دانشجویی تاسوعای حسینی در دانشگاه تهران؛

پناهیان: حرمت امام جامعه مایه قوام دین است / نظم جهان با شدت محبت به امام زمان برقرار می‌شود + فیلم

حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان در مراسم دسته عزاداری مردمی–دانشجویی «عهد خون» روز تاسوعا در دانشگاه تهران، بر اهمیت حرمت و محبت نسبت به امام جامعه تأکید کرد و آن را رمز قوام دین و نظم جهانی در عصر امام زمان (عج) دانست.
پناهیان: حرمت امام جامعه مایه قوام دین است / نظم جهان با شدت محبت به امام زمان برقرار می‌شود + فیلم

 به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان، استاد حوزه و دانشگاه، در مراسم عهد خون، دسته عزاداری مردمی–دانشجویی تاسوعای حسینی در دانشگاه تهران گفت: «فرهنگ ولایتمداری و ولایتمداری فرهنگی در عصر امام زمان و به خاطر شدت علاقه مردم به ایشان است که نظم در جهان برقرار می‌شود.»

وی افزود: «مهم‌ترین عامل پیروزی، رعب و ترسی است که از سوی یاران حضرت در دل دشمنان می‌افتد.»

کد ویدیو

حجت‌الاسلام پناهیان در ادامه با اشاره به نقش دسته‌های عزاداری در ایام محرم اظهار داشت: «دسته عزاداری در محرم تا ظهر عاشورا، دسته یاری امام حسین و نصرت است.»

او با اشاره به حرکت دانشجویان در روز تاسوعا خاطرنشان کرد: «دانشجویان گفتند ما دسته تاسوعا را تبدیل به دسته نصرت برای بیعت با رهبری و وفاداری به ایشان می‌کنیم.»

کد ویدیو

وی افزود: «جهان خبر دارد که رهبری ما چه موقعیت و محبوبیتی در دل‌ها دارند. یکی از اساتید اروپایی می‌گوید در آینده تصویر رهبر ایران را به عنوان تنها مظهر آزادی‌بخش روی لباس جوانان اروپا مشاهده می‌کنید.»

استاد حوزه و دانشگاه همچنین تأکید کرد: «جامعه در اولین قدم باید فرهنگ سیاسی خود را اصلاح کند، اما سال‌ها سعی کردند تا این را از ذهن ما خارج کنند.»

کد ویدیو

وی افزود: «مردم شبیه امرا خود هستند. اول باید فرهنگ سیاسی را درست کنیم؛ اولین چیزی که مورد بحث بوده قدرت رهبر جامعه اسلامی است و نه اخلاق ایشان. مگر پیامبر قبل از بعثت اخلاقشان ضعیف بود؟»

او تصریح کرد: «اولین مسئله بعد از بعثت پیامبران بحث فرهنگ سیاسی است.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار