کد خبر:۱۲۸۲۱۳
يك مدرس حوزه و دانشگاه:
بهترین راه کسب بصیرت الگوگیری از ولایت فقیه است
يك مدرس حوزه و دانشگاه گفت: امروز برای جامعه و مردم ما بهترین راه کسب بصیرت و آگاهی، الگوگیری از سیره ائمه (ع) و ولایت فقیه است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اراک، حجت الاسلام محمدرضا برادران در همايش «زن، بصيرت و ولايت» در اراك تصريح كرد: دانشگاهیان و حوزویان باید به مسئله بصیرت اهمیت بدهند؛ چرا كه بصیرت در هدف، بصیرت در وسیله، بصیرت در شناخت دشمن، بصیرت در شناخت موانع راه، بصیرت در شناخت راه های جلوگیری از این موانع و برداشتن این موانع، لازم است.
اين مدرس حوزه و دانشگاه گفت: امروز برای جامعه و مردم ما بهترین راه کسب بصیرت و آگاهی، الگوگیری از ولایت فقیه و سیره ائمه (ع) است.
وی گفت: حضرت زهرا (س) در زمانه خویش یکی از معتمدان و آگاهان بود و با همه مشکلات و شکنجه هایی که بر ایشان وارد شد، اما به دلیل بینش، بصیرت و مصلحت اسلام در مسجد حضور یافتند و خطبه به یادماندنی و تاثیرگذار فدک را ایراد كردند تا مردم زمانه خویش را در این باره به آگاهی کامل برسانند.
برادران در ادامه با اشاره به وجود شبکه های ماهواره ای و سريال هاي تلويزيوني تصریح کرد: این مسائل موجب شده است تا افراد ديگر كمتر به امر مطالعه و صله رحم توجه كنند.
اين مدرس حوزه و دانشگاه با بیان اینکه زنان باید در حجاب خود از حضرت فاطمه (س) الگوگیری كنند، افزود: افرادي كه بدون پوشش مناسب در اجتماع حاضر مي شوند، فضاي رواني جامعه را مسموم مي كنند.
لازم به ذكر است، همايش «زن، بصيرت و ولايت پذيري» چهارشنبه به همت سازمان آموزش و پرورش استان مرکزی در كانون امام علي (ع) اراك برگزار شد./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰