آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۲۱۶۳

برگزاری پنج ویژه‌برنامه ملی «به‌سوی فتح» در البرز با محوریت تکریم شهدا و احیای امر به معروف

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز از برگزاری پنج برنامه ملی «به‌سوی فتح» در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، ابراهیم شریفی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز ظهر امروز در نشست خبری که در سالن گفت‌وگوی اداره کل ارشاد استان البرز برگزار شد، با اشاره به همبستگی مثال‌زدنی مردم ایران، به ویژه در استان البرز، گفت: در برابر هجمه‌های دشمنان، پیروزی ملت شریف ایران نشان داد که اتحاد واقعی می‌تواند سخت‌ترین گذرگاه‌ها را نیز با موفقیت پشت سر بگذارد.

وی با تاکید بر نقش رسانه‌ها در جریان‌سازی فرهنگی و مبارزه با منکرات، افزود: رسانه‌ها با نورافکنی به زوایای تاریک جامعه، محل‌های فساد و خطا را ناامن کرده‌اند؛ این اقدام ارزشمند، مصداق واقعی جهاد تبیین در شرایط کنونی کشور است.

شریفی با اشاره به عملکرد ستاد امر به معروف استان البرز، به تمجید از حجت‌الاسلام کولیوند، دبیر ستاد، پرداخت و تعامل قانون‌مند و مسئولانه ایشان را دلیل موفقیت در هماهنگی‌های استانی دانست.

وی گفت: در تعامل با ستاد، شاهد بردباری، متانت و قانون‌مداری بودیم. حتی در موارد حساس، توضیحات منطقی و مستند از سوی ستاد باعث تسهیل امور شد.

وی همچنین از برگزاری پنج برنامه ملی با عنوان «به‌سوی فتح» در پنج نقطه استان البرز خبر داد و گفت: چهار برنامه در شهرستان‌های اشتهارد، فردیس، ساوجبلاغ و نظرآباد و یک برنامه محوری در امامزاده طاهر کرج برگزار خواهد شد. این برنامه‌ها با محوریت تکریم شهدای اقتدار و تفسیر سوره آل عمران طراحی شده‌اند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز با تأکید بر اهمیت این برنامه‌ها در فضای سوگواری استان به دلیل شهادت پاسداران، از اصحاب رسانه خواست تا با پوشش خبری گسترده، سهم خود را در پاسداشت خون شهدا ایفا کنند.

وی در پایان از نقش تعیین‌کننده رسانه‌ها در احیای امر به معروف و نهی از منکر سخن گفت و افزود: حضور اصحاب رسانه در تمام برنامه‌های فرهنگی، قرآنی و هنری استان تاکنون مثال‌زدنی بوده و امیدوارم این همراهی همچنان ادامه یابد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار