آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۲۲۳۷

قاضی عسکر: سخت‌کوشی و احیای نُسخ خطی از ویژگی‌های مرحوم حجتی بود

قاضی عسکر درباره ویژگی‌های مرحوم حجتی گفت: ایشان با وجود کسالت‌های اخیر، با سخت‌کوشی بی‌نظیر به تدریس در قم و دیگر شهر‌ها می‌پرداختند. احیای نُسخ خطی و فهرست‌نویسی از خدمات برجسته ایشان بوده که منجر به شناخته شدن در سطح جهانی و کسب تقدیرنامه‌ها شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام قاضی عسکر، تولیت حرم حضرت عبدالعظیم (ع) و از همکاران مرحوم حجتی در نگارش تفسیر «کاشف»، درباره شخصیت علمی و اخلاقی مرحوم آیت‌الله دکتر سید محمدباقر حجتی گفت: ایشان دارای ویژگی‌های فراوانی بودند و خداوند نعمت‌های بسیاری را بر این عالم برجسته تمام کرد. تحصیلات خود را از همان ابتدا نزد پدر و مجتهدین بابل آغاز کردند و سپس در تهران نزد استادانی همچون مرحوم ابوالقاسم گرجی، علامه شعرانی، الهی قمشه‌ای و شهید مطهری تلمذ و در علوم دینی و اسلامی برجسته شدند.

قاضی عسکر افزود: آیت‌الله حجتی در حوزه دانشگاه نیز خوش درخشید و در رشته حکمت و فلسفه دانشجوی ممتاز شناخته شد. ایشان در هر دو بخش علوم حوزوی و دانشگاهی موفق به تألیف حدود ۷۰ اثر تالیفی و ترجمه‌ای مفید و ماندگار شدند. از جمله اقدامات مهم ایشان پایه‌گذاری رشته قرآن و حدیث بود که قبل از ایشان در دانشگاه‌ها مرسوم نبود.

وی ادامه داد: مرحوم حجتی تا آخرین روز‌های عمر خود علاقه ویژه‌ای به تألیف، ترجمه و تربیت نیرو‌های لایق علمی داشتند و سادگی و اخلاص در زندگی ایشان زبانزد بود.

قاضی عسکر گفت: ایشان با وجود کسالت‌های اخیر، با سخت‌کوشی بی‌نظیر به تدریس در قم و دیگر شهر‌ها می‌پرداختند. احیای نُسخ خطی و فهرست‌نویسی از دیگر خدمات برجسته ایشان بوده که منجر به شناخته شدن در سطح جهانی و کسب تقدیرنامه‌ها شد.

وی افزود: عشق و علاقه مرحوم حجتی به نقل روایت و خدمت به علوم قرآن و حدیث تا آخرین روز همراه ایشان بود و در تربیت هزاران دانش‌آموخته در دانشگاه قرآن و حدیث نقش بسزایی ایفا کردند.

قاضی عسکر در پایان ضمن ابراز قدردانی از مجاهدت‌های علمی و اخلاقی آیت‌الله حجتی اظهار امیدواری کرد خداوند درجات ایشان را متعالی فرماید و توفیق ادامه مسیر این عالم پرهیزکار به جامعه علمی عطا کند.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار