آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۲۵۸۰

لو رفتن فایل صوتی مکالمه ترامپ درمورد پوتین و شی جین‌پینگ + فیلم

در پی انتشار فایل صوتی جدید، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا، در مکالمه‌ای خصوصی با حامیان مالی خود، از تهدید مستقیم ولادیمیر پوتین و شی جین‌پینگ به بمباران پایتخت‌هایشان در صورت حمله به اوکراین و تایوان پرده برداشت.
لو رفتن فایل صوتی مکالمه ترامپ درمورد پوتین و شی جین‌پینگ + فیلم

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، فایل صوتی مکالمه ترامپ درمورد پوتین و شی جین‌پینگ لو رفته که در آن ترامپ آنها را تهدید به بمباران شدن می‌کند.

ترامپ گفته است: «پوتین را تهدید کرده بودم در صورت حمله به اوکراین، بمب‌گذاری در مسکو انجام خواهم داد و همچنین به شی جین‌پینگ هشدار داده بودم که در صورت حمله به تایوان، پکن را هدف قرار خواهم داد.»

وی افزود: «پوتین به من اعتماد داشته، اما تنها ۱۰ درصد، و شی جین‌پینگ نیز در ابتدا از تهدید‌های من شگفت‌زده شده بود. من به او گفتم که اگر شما تایوان را هدف قرار دهید، ما پکن را بمباران خواهیم کرد.»

ترامپ همچنین اظهار داشت: «در دوران ریاست جمهوری‌ام، پوتین هرگز به اوکراین حمله نمی‌کرد، زیرا چیزی را که به صورت خصوصی به پوتین گفته بودم، کاملاً درک کرده بود. من به پوتین گفتم که هرگز این اتفاق نمی‌افتد و نمی‌خواهم جزئیات آن را فاش کنم، اما آیا از من می‌ترسیدند؟»

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار