آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۲۳۹۹

ایلان ماسک: زمان تشکیل حزبی جدید در آمریکا فرارسیده است

ایلان ماسک میلیاردر آمریکایی و عضو سابق کابینه دونالد ترامپ گفت: زمان تشکیل یک حزب سیاسی جدید در آمریکا فرارسیده است.
ایلان ماسک: زمان تشکیل حزبی جدید در آمریکا فرارسیده است

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، ایلان ماسک میلیاردر آمریکایی مدیر عامل تسلا و اسپیس ایکس و عضو سابق کابینه دونالد ترامپ ضمن انتقاد از لایحه مالیاتی جدید ترامپ، گفت: زمان تشکیل یک حزب سیاسی جدید در آمریکا فرارسیده است.

وی در پستی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: با هزینه‌های دیوانه وار این لایحه که سقف بدهی‌ها را به میزان بی سابقه پنج تریلیون دلار افزایش می‌دهد، کاملا مشخص است که ما در یک کشور تک حزبی زندگی می‌کنیم. زمان تشکیل یک حزب سیاسی جدید که به راستی از مردم آمریکا مراقبت کند، فرارسیده است.

این نخستین باری نیست که ایلان ماسک از این لایحه انتقاد کرده است. وی چند روز پیش در پستی درشبکه اجتماعی ایکس، از نسخه جدید لایحه مالیاتی و هزینه‌ای دونالد ترامپ که توسط سنای آمریکا منتشر شده، به شدت انتقاد کرد و آن را کاملا دیوانه وار و ویرانگر خواند.

این اظهارات ماسک تنها چند هفته پس از آن که او و ترامپ پس از اختلافی که به دلیل مخالفت ماسک با این لایحه آغاز شده بود، با یکدیگر آشتی کردند.

وی افزود: نسخه جدید لایحه سنا میلیون‌ها شغل را در آمریکا نابود خواهد کرد و آسیب راهبردی عظیمی به کشور ما وارد می‌کند!

ماسک تصریح کرد این لایحه به صنایع کهنه و متعلق به گذشته یارانه می‌دهد، در حالی که به شدت به صنایع آینده آسیب می‌زند.

او با این سخنان بار دیگر نگرانی خود را از تأثیر منفی لایحه بر نوآوری، فناوری‌های نوین و اشتغال در بخش‌های پیشرو اقتصادی ابراز کرد.

بیشتر بخوانید

ایلان ماسک: لایحه مالیاتی جدید ترامپ دیوانه‌وار و ویرانگر است

دو روز پیش سناتور‌های جمهوری خواه آمریکایی در جلسه‌ای پرتنش و با اختلافی بسیار اندک به پیشبرد لایحه کاهش مالیاتی دونالد ترامپ رای مثبت دادند.

این لایحه ۹۴۰ صفحه‌ای که هدف آن اجرای برنامه‌های رئیس جمهور ترامپ است با وجود مخالفت دو سناتور جمهوری خواه با ۵۱ رای موافق در برابر ۴۹ رای مخالف به تصویب اولیه رسید.

در این لایحه که قرار است لایحه کاهش مالیاتی ترامپ مصوب سال ۲۰۱۷، تمدید شود، ممکن است به سقف بدهی‌های ۳۶/۲ تریلیون دلاری طی ۱۰ سال آینده اضافه شود. در همین حال، کمیته مشترک مالیاتی کنگره ارزیابی کرد که این لایحه کاهش مالیاتی، ۳/۷۲ تریلیون دلار هزینه خواهد داشت.

در همین حال، جمهوری خواهان هشدار دادند که انقضای طرح کاهش مالیاتی ترامپ مصوب سال ۲۰۱۷، آسیب بسیار بزرگی به مردم آمریکا می‌زند و باعث افزایش ۲۲ درصدی مالیات برای مالیات دهندگان طبقه متوسط می‌شود. با اجرای این طرح در دوره اول ریاست جمهوری ترامپ، نرخ مالیات شرکت‌های سهامی بزرگ از ۳۵ درصد به ۲۱ درصد کاهش یافت.

در همین حال دفتر بودجه غیرحزبی کنگره آمریکا اعلام کرد لایحه بودجه و کاهش مالیاتی گسترده پیشنهادی دونالد ترامپ، حدود ۳/۳ تریلیون دلار به بدهی‌های ملی طی یک دهه اضافه خواهد کرد.

در عین حال دموکرات‌های سنای آمریکا، جمهوری خواهان را متهم کردند که با تلاش فراوان به دنبال زیرپا گذاشتن قوانین سنا به منظور دائمی کردن قانون کاهش مالیات‌های سال ۲۰۱۷ دونالد ترامپ هستند.

چندی قبل دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا از کنگره کشور خواست تا با افزایش سقف بدهی‌های ملی موافقت کند، زیرا او نمی‌خواهد شاهد نکول دولت فدرال باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار