آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۲۹۹۳
چین رونمایی کرد

سلاح هایپرسونیک با سرعت ۲۰ ماخ برای شلیک به هر نقطه از جهان در ۳۰ دقیقه

چین ادعا کرده که موشک‌های هایپرسونیک جدیدش با سرعت ۲۰ ماخ، قادر به هدف‌گیری نقاط مختلف جهان ظرف ۳۰ دقیقه هستند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محققان ارتش چین اعلام کرده‌اند با استفاده از فناوری هایپرسونیک می‌توانند موشک‌هایی را از فضا و پلتفرم‌های مختلف شلیک و با سرعت ۲۰ ماخ (حدود ۲۱ هزار کیلومتربرساعت) اهداف جهانی را در ۳۰ دقیقه هدف بگیرند.

طبق گزارش‌های منتشرشده، این موشک‌ها که از نوع بازگشتی گلایدر (یا RGVs) هستند، از طراحی آیرودینامیک بهره می‌برند و می‌توانند در ارتفاعات بالا، مانور‌های سنگین بدهند. محققان چینی می‌گویند این موشک‌ها می‌توانند «در بازه‌های زمانی کوتاه، جهش‌ها یا تغییر مسیر‌های بزرگ» داشته باشند و به‌دلیل سرعت و قدرت مانور زیاد، شانس نفوذ به سیستم‌های دفاعی دشمن را افزایش می‌دهند.

 

ضعف‌هایی که هنوز در موشک هایپرسونیک چین وجود دارد

این گزارش به نقاط ضعف این سیستم تسلیحاتی چین نیز اشاره کرده است. به گفته تیم تحقیقاتی، رد فروسرخ (Infrared Signature) بالای این موشک‌ها می‌تواند آنها را از فاصله زیاد قابل‌ردیابی کند.

همچنین مقاومت نسبتاً پایین آنها برابر بار اضافی (Overload) و پهنای باند ارتباطی محدود در مراحل پایانی پرواز ممکن است عملکرد کلی این سیستم‌ها را در شرایط واقعی تضعیف کند.

به گفته محققان، این موشک‌ها علاوه‌بر پرتاب از زمین یا سکو‌های متحرک، امکان شلیک از ماهواره‌ها را نیز دارند و همین موضوع میدان نبرد انعطاف‌پذیری بالایی به آنها می‌دهد.

این ادعا‌ها در شرایطی مطرح شده که ماه گذشته، دانشمندان آمریکایی و بریتانیایی آزمایشی کلیدی در حوزه پیشرانش مافوق‌صوت انجام دادند. در این پروژه، ۲۳۳ آزمایش با سرعت‌های مختلف مافوق‌صوت انجام شد تا به توسعه نسل جدیدی از موشک‌های کروز مافوق‌صوت کمک کند.

 

این تحقیقات در قالب برنامه Team Hypersonics وزارت دفاع بریتانیا انجام شده و قرار است تا سال ۲۰۳۰ به ارائه نمونه فناوری تسلیحات مافوق‌صوت برای نیرو‌های مسلح آینده بریتانیا و متحدان غربی‌اش منجر شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار