کد خبر:۱۲۸۳۰۶
استاندار گیلان:
خدمت رسانی به مردم یکی از راه های نزدیک شدن به خداست
استاندار گیلان خدمت رسانی به مردم را یکی از راه های نزدیک شدن به خدا عنوان کرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، مهدی سعادتی عصر امروز در افتتاحیه همایش رسم هجرت دانشجویان شمال کشور که در دانشگاه آزاد رشت برگزار شد، اعجاز بزرگ انقلاب را وجود با برکت حضرت امام عنوان کرد و اظهار داشت: حرکتی که امام(ره) آغاز کرد حرکتی عظیم در قرن بیستم بود.
وی افزود: امام(ره) با تحولی که در قلب مردم ایجاد کرد توانست انقلاب را بنا کند.
استاندار گیلان تصریح کرد: همانطور که حضرت امام فرمودند جنگ ما بیداری ملت ها را در پیش خواهد داشت امروزه ما شاهد بیداری ملت های مسلمان در جهان و منطقه هستیم.
سعادتی ایران را بزرگترین باشگاه قدرت جهانی معرفی كرد و افزود: ثمره انقلاب ما بسیار زیاد بود و روحیه ای که جوانان ما چه در دوران جنگ و چه در حال حاضر در عرصه جهادی وجود دارد دشمنان ما را سرخورده و سرکوب كرده است.
وی با اشاره به این که مردم ما از تاریخ درس گرفته اند و اجازه تکرار تاریخ را نخواهند داد، بیان داشت: خواص ما زمانی موفق هستند که با ولایت پیوند مستقیم داشته باشند.
استاندار گیلان افزود: عمر مفید جوانان ما در دانشگاه هاست و این دانشجویان برای رستگاری و فلاح جامعه ما نقش اساسی دارند بنابراین دانشجو محوری یک اصل است و برای شکستن حصارها و موانع باید نوآوری و پیشرفت را در دانشگاه ها با روحیه بسیجی و جهادی نهادینه کنیم.
سعادتي افزود: باید با مال و جان خود در راه خدا خدمت کنیم و یکی از را های نزدیک شدن به خدا خدمت به مردم است.
وی در ادامه خدمت به مردم، خودشناسی، برنامه ریزی، استفاده از تجارب، گسترش بحث معرفتی و دینی را از جمله مهم ترین شاخصه های اردوهای جهادی عنوان كرد.
لازم به ذکر است، در ادامه این همایش هر یک از دانشجویان بر اساس رشته های تحصیلی و فعالیت های خود در عرصه های مربوطه در کلاس ها و کارگاه های تخصصی شرکت کردند./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰