آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۴۵۶۵

برای رسیدن به استاندارد تراکم، به ۴۵۰ مدرسه نیاز داریم

سرپرست آموزش و پرورش استان البرز با هشدار نسبت به وضعیت ناپایدار نظام آموزشی استان، از کمبود شدید فضای آموزشی، تبعیض در استخدام‌ها و نارضایتی معلمان خبر داد و خواستار تدبیر فوری دولت برای رفع مشکلات ساختاری شد.
برای رسیدن به استاندارد تراکم، به ۴۵۰ مدرسه نیاز داریم

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، فرزاد شعبانی سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان البرز، صبح امروز در جلسه شورای اداری استان که در سالن شهدای دولت برگزار شد، با ارائه گزارشی از وضعیت آموزشی البرز، نسبت به چالش‌های عمیق این حوزه هشدار داد.

وی با اشاره به گستره فعالیت آموزش و پرورش در استان گفت: هم‌اکنون ۵۳۰ هزار دانش‌آموز، ۲۶ هزار نیروی شاغل و ۴۰ هزار بازنشسته زیرمجموعه این اداره هستند که در مجموع، بیش از ۵۵ درصد بدنه اجرایی استان را شامل می‌شوند.

شعبانی با بیان اینکه برای رسیدن به تراکم استاندارد ۳۰ نفر در کلاس، استان به ۴۵۰ مدرسه جدید نیاز دارد، افزود: تنها در سال جاری، بیش از ۱۰ هزار دانش‌آموز به جمعیت آموزش‌پذیر البرز اضافه شده است که فشار مضاعفی بر زیرساخت‌های آموزشی وارد کرده است.

وی یکی از مشکلات جدی آموزش و پرورش استان را تبعیض در فرآیند استخدام نیرو دانست و تصریح کرد: البرز در سامانه‌های استخدامی، به عنوان یک کلان‌شهر دیده نمی‌شود و سهم کافی از جذب نیرو ندارد؛ این موضوع باعث مهاجرت نیروی انسانی جوان به سایر استان‌ها شده است.

شعبانی همچنین از نبود اداره آموزش و پرورش مستقل در شهرستان‌های تازه‌تأسیس فردیس و چهارباغ انتقاد کرد و گفت: با وجود گذشت بیش از یک دهه از تشکیل این شهرستان‌ها، هنوز ساختار اداری مناسب برای خدمات‌رسانی ایجاد نشده است.

سرپرست آموزش و پرورش البرز با انتقاد از وضعیت معیشتی معلمان بیان کرد: کارکنانی که آینده کشور را تربیت می‌کنند، از حداقل حقوق برخوردارند و این بی‌عدالتی، منجر به نارضایتی گسترده در میان فرهنگیان شده است.

وی با اشاره به تراکم بالای کلاس‌ها، فرسودگی نیروها، کیفیت پایین فضاهای آموزشی و بی‌توجهی به وضعیت بازنشستگان، خواستار توجه جدی دولت چهاردهم برای رفع مشکلات ساختاری و انسانی آموزش و پرورش استان البرز شد.

 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار