آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۵۳۷۵

چهارمحال و بختیاری پیشگام در هوشمندسازی توزیع کالاهای اساسی در کشور

سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اهمیت هوشمندسازی توزیع کالاهای اساسی، این استان را به عنوان پیشگام در این زمینه در سطح کشور معرفی کرد.
چهارمحال و بختیاری پیشگام در هوشمندسازی توزیع کالاهای اساسی در کشور

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو ، حسین بهرامی، صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به نقش کلیدی هوشمندسازی در مدیریت شرایط بحرانی، گفت: استفاده بهینه از زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری، زمینه توزیع کالا را از حالت سنتی به مدرن تغییر می‌دهد.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری کنترل و نظارت بر قیمت و مقدار اقلام توزیعی، شفافیت در زنجیره توزیع، اطلاع از میزان موجودی کالاها و برنامه‌ریزی در راستای تأمین به‌موقع کالاهای اساسی را از مهم‌ترین مزایای هوشمندسازی توزیع کالاهای اساسی دانست.
بهرامی با اشاره به اجرای طرح هوشمندسازی تأمین و توزیع گوشت مرغ در استان به عنوان طرحی پیشگام در سطح کشور، افزود: این طرح با الکترونیکی کردن ثبت درخواست خرید و فروش، خدمت بزرگی به تولیدکنندگان و فروشندگان مرغ ارائه داده است. همچنین، تمامی فرآیند عرضه گوشت مرغ در واحدهای صنفی و میزان تولید در کشتارگاه‌ها از طریق سامانه پیگیری و نظارت می‌شود و از وقوع هرگونه تخلف جلوگیری می‌شود.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه طرح هوشمندسازی توزیع کالاهای اساسی با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌های بخش کشاورزی در حال انجام است، ابراز امیدواری کرد که به‌زودی کلیه اقلام اساسی از طریق سامانه هوشمند توزیع کالاها به دورترین نقاط استان ارسال شود.
بهرامی همچنین به اقدامات معاونت توسعه بازرگانی در زمینه تنظیم بازار محصولات کشاورزی اشاره کرد و گفت: تنظیم بازار محصولات کشاورزی به عنوان ابزاری برای حمایت از تولیدکنندگان، تأمین نیاز مصرف‌کنندگان و جلوگیری از نوسانات قیمتی و کمبودها در سطح استان در چهار ماهه نخست سال جاری آغاز شده است.
وی، ذخایر راهبردی و فراوانی کالا را از جمله برنامه‌های محوری و اصلی تنظیم بازار محصولات کشاورزی دانست و تصریح کرد: با حمایت‌های بخش خصوصی و تولیدکنندگان، ذخایر کافی از اقلامی مانند برنج در سطح استان وجود دارد و اقلام اساسی از جمله شکر، روغن، برنج، مرغ و گوشت به اندازه کافی در دسترس مردم شریف استان قرار گرفته است.
بهرامی در پایان با اشاره به توزیع ماهانه حدود سه هزار تن برنج، بیست و پنج تن شکر، هزار و چهارصد تن روغن و حدود سه هزار تن مرغ در استان، تأکید کرد: ذخایر راهبردی در سطح استان در چهار ماهه اول سال جاری مورد استفاده قرار نگرفته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار