آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۵۳۸۵
اعضای کمیسیون قضایی در نامه به کمیسیون‌های حقوقی مجالس ۴۴ کشور دنیا:

پارلمان‌های دنیا فرایند قانونگذاری برای تحریم رژیم صهیونیستی را آغاز کنند

رئیس و اعضای کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به روسای کمیسیون‌های حقوقی ۴۴ کشور دنیا خواستار محکومیت رسمی جنایات رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه کشورمان و آغاز فرایند قانونی تحریم رژیم صهیونیستی در پارلمان‌های این کشور‌ها شدند.
پارلمان‌های دنیا فرایند قانونگذاری برای تحریم رژیم صهیونیستی را آغاز کنند

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در این نامه که با امضای محمد سرگزی رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی ارسال شده، آمده است: از کمیسیون‌های حقوقی کشور‌های مختلف دنیا می‌خواهیم تا تجاوز غیر قانونی آمریکا و رژیم صهیونیستی به کشورمان را محکوم کرده و این تصمیم را به اطلاع اتحادیه بین المجالس جهانی برسانند.

در ادامه این نامه آمده است: همینطور از کمیسیون‌های حقوقی خواسته شده در راستای جلوگیری از بی کیفرمانی رژیم صهیونیستی و آمریکا و به منظور جلوگیری از گسترش جنگ افروزی‌های اسرائیل در دنیا رسیدگی به جرایم این رژیم را در صلاحیت مراجع حقوقی کشور خود قرار دهد.

همچنین در بخشی از این نامه نیز آمده است که به دلیل نقض آشکار و سیستماتیک قواعد بین المللی و حقوق بشر توسط رژیم اسرائیل اقدامات تحریمی علیه رژیم جنایتکار صهیونیستی را در دستور کار فرآیند قانون گذاری پارلمان‌های خود قرار دهند.

به گزارش ایرنا، بامداد جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ رژیم صهیونیستی با شهادت جمعی از فرماندهان ارشد نظامی، دانشمندان و افراد غیر نظامی وارد جنگ تحمیلی با جمهوری اسلامی ایران شد. رژیم اشغالگر همان شب ضربات سنگینی از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دریافت کرد و شریک سیاسی او یعنی ایالات متحده آمریکا بامداد روز یکشنبه (یکم تیرماه) به سه مرکز هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان حمله کرد.

نیرو‌های مسلح کشورمان در جنگ ۱۲ روزه هم پاسخ تجاوز صهیونیست‌ها به خاک سرزمین‌ما را داد و هم در واکنش به اقدام آمریکا، پایگاه این کشور در قطر را موشک باران کرد و در نهایت صبح سه‌شنبه (سوم تیرماه) رژیم صهیونی تن به آتش بس داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار