آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۷۰۶۷

برگزاری رژه اورژانس اجتماعی در هرمزگان

رژه خودروهای اورژانس اجتماعی همزمان با هفته بهزیستی و با مشارکت دستگاه‌های امدادی و فوریتی استان هرمزگان برگزار شد.

برگزاری رژه اورژانس اجتماعی در هرمزگان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رژه خودرو‌های اورژانس اجتماعی همزمان با هفته بهزیستی و با مشارکت دستگاه‌های امدادی و فوریتی استان هرمزگان برگزار شد.

در این برنامه نمادین که با هدف آگاهی‌بخشی عمومی از ظرفیت‌ها و خدمات اورژانس اجتماعی برگزار شد، خودرو‌های سازمان‌هایی مانند اورژانس اجتماعی ۱۲۳، اورژانس ۱۱۵، پلیس ۱۱۰، آتش‌نشانی ۱۲۵ و جمعیت هلال‌احمر حضور داشتند.

اعظم رضایی سرپرست معاونت سلامت اجتماعی بهزیستی هرمزگان هدف اصلی از برگزاری این رژه را معرفی خدمات تخصصی، رایگان و شبانه‌روزی اورژانس اجتماعی به مردم عنوان کرد و گفت: هنوز بسیاری از شهروندان از ظرفیت‌های خط ۱۲۳ بی‌اطلاع هستند.

خط ۱۲۳، مداخله فوری در بحران

وی تأکید کرد: رشد آسیب‌های اجتماعی از جمله کودک‌آزاری، همسرآزاری و بحران‌های خانوادگی ایجاب می‌کند که مداخلات اجتماعی متناسب با فرهنگ و نیاز‌های بومی هر منطقه طراحی و اجرا شود.

رضایی با بیان اینکه خط ۱۲۳ به‌عنوان درگاه تماس با اورژانس اجتماعی عمل می‌کند، افزود: این سامانه امکان اعزام تیم سیار شامل مددکار و روانشناس را برای مداخله فوری در بحران فراهم می‌کند.

وی گفت: مداخله به‌موقع در بحران‌ها می‌تواند از ورود افراد به فرایند‌های قضایی و افزایش آسیب‌ها جلوگیری کرده و به بازتوانی فرد و خانواده کمک کند.

راه‌اندازی مراکز اورژانس اجتماعی در شهرستان‌های سیریک و بشاگرد

سرپرست معاونت سلامت اجتماعی بهزیستی هرمزگان با اشاره به برنامه توسعه مراکز اورژانس اجتماعی در شهرستان‌های فاقد مرکز، از آغاز پیگیری‌های لازم برای راه‌اندازی این مراکز در سیریک و بشاگرد خبر داد.

وی افزود: در حال حاضر ۱۰ شهرستان با جمعیت بالای ۵۰ هزار نفر از خدمات اورژانس اجتماعی برخوردارند و در مجموع ۱۱۷ نیروی تخصصی در این حوزه فعالیت می‌کنند.

رضایی اعلام کرد: در سال ۱۴۰۳ بیش از ۶۵۰۰ خدمت در قالب تماس تلفنی، مداخله میدانی و خدمات مراکز مداخله در بحران ارائه شده و در بسیاری از روز‌ها بیش از ۳۰ تا ۵۰ مأموریت ثبت می‌شود.

فعالیت مرکز مداخله در بحران در سه شهرستان

وی گفت: رژه اورژانس اجتماعی تنها یک اقدام نمادین نیست، بلکه بخشی از یک پویش ملی برای افزایش هم‌افزایی میان دستگاه‌های فوریتی و تسریع در پاسخگویی به بحران‌ها است.

سرپرست معاونت سلامت اجتماعی بهزیستی هرمزگان فرآیند مداخله در مواردی مانند کودک‌آزاری یا خشونت خانگی را تشریح کرد و گفت: پس از تماس با ۱۲۳، تیم تخصصی اعزام و وضعیت محیطی، روانی و خانوادگی کودک بررسی می‌شود.

وی با اشاره به مراکز نگهداری کودکان گفت: در حال حاضر سه مرکز مداخله در بحران در بندرعباس، میناب و قشم فعال هستند که در صورت نیاز، کودک تا زمان تصمیم قضایی در آنها اسکان می‌یابد.

رضایی در پایان بر نقش مردم در کاهش آسیب‌ها تأکید کرد و گفت: در مواجهه با کودک‌آزاری، خشونت خانگی یا افکار خودکشی، شهروندان باید سریعاً با ۱۲۳ تماس بگیرند؛ خدمات کاملاً تخصصی، محرمانه و رایگان ارائه می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار