آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۷۰۷۷
برای اولین بار در کشور؛

نخستین "اندیشکده حکمرانی استانی" در کرمان تاسیس می‌شود

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس اعلام کرد: برای اولین بار در کشور، نخستین "اندیشکده حکمرانی استانی" در کرمان تاسیس می‌شود.

نخستین "اندیشکده حکمرانی استانی" در کرمان تاسیس می‌شود

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده مردم کرمان و راور در مجلس، بابک نگاهداری، رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس در نشست مشترک با شهباز حسن پور نماینده مردم کرمان و راور در مجلس، از راه‌اندازی نخستین "اندیشکده حکمرانی استانی" در کرمان خبر داد.

وی افزود: این اندیشکده‌ها با هدف ارائه مشاوره‌های علمی به نهاد‌های محلی در حال راه‌اندازی هستند و کرمان به عنوان استان پیشرو در این مسیر انتخاب شده است.

لزوم تدوین «نقشه راه توسعه استان»

سپس نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به ظرفیت‌های مغفول استان کرمان، خواستار تدوین «نقشه راه توسعه استان» با محوریت مرکز پژوهش‌های مجلس شد.

شهباز حسن‌پور، تأکید کرد: مرکز پژوهش‌ها باید با ورود علمی و کارشناسی، نقشه‌ای واقع‌بینانه و عملیاتی برای توسعه استان کرمان ارائه کند.

وی پور با انتقاد از روند نزولی سهم شهرستان کرمان در بودجه‌های استانی، گفت: پیش از انقلاب، سهم کرمان از بودجه استان بین ۲۵ تا ۲۷ درصد بود، اما امروز این رقم به حدود ۸ درصد کاهش یافته است؛ این وضعیت نیازمند بازنگری جدی و ارائه راهکار‌های کارشناسی است.

حسن پور در این دیدار که با حضور تیم مشاورانش برگزار شد، به ظرفیت‌های گسترده استان از جمله صنعت فرش، معادن، حمل‌ونقل، گردشگری و کشاورزی اشاره کرد و خواستار بهره‌گیری از دفاتر تخصصی مرکز پژوهش‌ها در جهت توسعه این قابلیت‌ها شد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس همچنین با انتقاد از برخی رویه‌های سازمان محیط زیست در شهرستان راور، گفت: این رویه‌ها مانع اجرای بسیاری از پروژه‌های توسعه‌ای شده‌اند؛ لازم است هیأتی تخصصی از مرکز پژوهش‌ها برای بررسی چالش‌های زیست‌محیطی منطقه اعزام شود.

وی بر ضرورت تعامل منسجم‌تر کارشناسان مرکز با نخبگان و دانشگاهیان استان تأکید و پیشنهاد کرد: نشست‌های تخصصی مستمر با محوریت توسعه استان برگزار شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار