آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۷۵۷۶

توقیف بیش از ۵۶ هزار دستگاه خودروی متخلف در پایتخت

معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: از یکم فروردین تا ۱۸ تیرماه سال جاری، همکاران ما بیش از ۵۶ هزار دستگاه خودرو متخلف را در سطح پایتخت توقیف کردند.
توقیف بیش از ۵۶ هزار دستگاه خودروی متخلف در پایتخت

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ فیروز کشیر، معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس راهور تهران بزرگ در یک برنامه تلویزیونی گفت: از تاریخ یکم فروردین تا ۱۸ تیرماه سال جاری، همکاران ما در پلیس راهور تهران بزرگ موفق به توقیف بیش از ۵۶ هزار دستگاه خودرو متخلف در سطح پایتخت شدند. این خودرو‌ها عمدتاً به دلیل ارتکاب تخلفات حادثه‌ساز یا نداشتن مدارک قانونی لازم، توسط مأموران به پارکینگ منتقل شده‌اند.

وی ادامه داد: در همین بازه زمانی، حدود ۲۷ هزار دستگاه موتورسیکلت متخلف نیز توقیف شده‌اند. این آمار قابل‌توجه نشان‌دهنده عزم جدی پلیس راهور در برخورد با وسایل نقلیه‌ای است که با رفتار‌های پرخطر خود، ایمنی شهروندان را به خطر می‌اندازند و چهره شهر را مخدوش می‌کنند.

در ادامه معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس راهور تهران بزرگ از ترخیص بیش از ۸۱ هزار وسیله نقلیه توقیف‌شده در تهران طی حدود ۵ ماهه نخست سال جاری خبر داد و بر لزوم مراجعه مالکان به مراکز پلیس +۱۰ برای انجام فرآیند قانونی ترخیص تأکید کرد.

سرهنگ کشیر با اشاره به آمار ترخیص وسایل نقلیه توقیف‌شده در پایتخت اعلام کرد: در سال جاری، تا پایان نیمه تیرماه، بیش از ۵۷ هزار دستگاه خودرو و حدود ۲۴ هزار دستگاه موتورسیکلت توقیف‌شده از پارکینگ‌های تهران ترخیص شده‌اند. این آمار، نشان از مراجعات مستمر مالکان و همچنین نظم در فرآیند ترخیص دارد.

سرهنگ کشیر در خصوص دلایل توقیف این وسایل نقلیه بیان کرد: برخی از رانندگان چند تخلف هم‌زمان دارند؛ مانند سرعت و سبقت غیرمجاز، عبور از چراغ قرمز، یا سایر موارد از مجموع ۲۰ تخلف حادثه‌ساز که در قانون تعریف شده است. در این موارد، توقیف وسیله نقلیه و درج نمره منفی در سابقه راننده انجام می‌شود.

وی افزود: همچنین در مواردی که راننده مدارک ضروری مانند گواهینامه، بیمه‌نامه یا کارت خودرو را ارائه نمی‌دهد، برای حفظ اموال مردم، وسیله نقلیه به پارکینگ منتقل می‌شود. در بسیاری از این موارد، پس از پیگیری، مالکان واقعی شناسایی شده و برای ترخیص مراجعه کرده‌اند.

معاون اجتماعی پلیس راهور با تأکید بر فرآیند رسمی ترخیص گفت: در حال حاضر، فرآیند ترخیص به‌صورت غیرحضوری و صرفاً از طریق مراکز پلیس +۱۰ انجام می‌شود. پلیس به‌صورت مستقیم هیچ‌گونه ترخیصی انجام نمی‌دهد. مالک یا متصرف با مراجعه به پلیس +۱۰ و ارائه مدارک، فرآیند را آغاز می‌کند. پس از ثبت، بارگذاری مدارک و استعلام قانونی، پرونده به‌صورت الکترونیکی به پلیس راهور ارسال می‌شود و در صورت نبود مشکل، اجازه ترخیص صادر می‌گردد.

وی افزود: در موارد خاصی که پرونده دچار ابهام یا شکایت حل‌نشده باشد، فرد باید به مرکز خدمات ترافیکی پلیس راهور تهران بزرگ در جنب کلانتری ۱۱۸ ستارخان مراجعه کند تا مشکل رفع و اجازه ترخیص صادر شود.

سرهنگ کشیر، با اشاره به اهمیت قبض پارکینگ گفت: قبض پارکینگ یک مدرک کلیدی در فرآیند ترخیص است. متأسفانه برخی از شهروندان در لحظه توقیف به دلیل ناراحتی یا بی‌توجهی، این قبض را گم یا تخریب می‌کنند. بدون ارائه این قبض، همکاران ما در هیچ شرایطی مجاز به ترخیص وسیله نقلیه نیستند؛ لذا از مالکان درخواست داریم در نگهداری از قبض پارکینگ دقت ویژه داشته باشند.

وی همچنین در پایان تأکید کرد که در حال حاضر، مراکز ترخیص در ۵ محدوده اصلی تهران (شمال، جنوب، شرق، غرب و مرکز) تعریف شده و فرآیند‌ها از طریق این مراکز و تحت نظارت پلیس راهور در حال انجام است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار