آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۷۶۴۶
استاندار کهگیلویه و بویراحمد؛

هیچ‌گونه تعللی در جذب اعتبارات عمرانی سال ۱۴۰۴ پذیرفته نیست

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه هنوز ۲۰ درصد اعتبارات عمرانی سال گذشته، جذب نشده است، بر فوریت جذب این میزان اعتبار تأکید کرد.
هیچ‌گونه تعللی در جذب اعتبارات عمرانی سال ۱۴۰۴ پذیرفته نیست

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، یداله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان که حجت‌الاسلام موحد نماینده کهگیلویه بزرگ و غلامرضا تاجگردون نماینده شهرستان‌های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی حضور داشتند، گفت: ساز و کار جذب اعتبارات عمرانی مورد تأکید است و با توجه به اینکه حدود ۹۰ درصد اعتبارات بودجه دولت، هزینه‌ای و تنها ۱۰ درصد آن عمرانی بوده ضروری است مدیران تمام تلاش خود را برای جذب به‌موقع و باکیفیت این اعتبارات به کار گیرند.  

استاندار افزود: بررسی عملکرد جذب اعتبارات نشان داد کل اعتبارات سال گذشته استان چهار هزار و ۸۵۰ میلیارد تومان است که یک هزار و ۶ میلیارد تومان معادل ۲۰ درصد منابع جذب نشده است.

رحمانی عنوان کرد: تأخیر در جذب اعتبارات و موکول کردن آن به دو ماه پایانی موعد جذب اعتبارات، نه‌تنها فشار کاری را افزایش می‌دهد، بلکه کیفیت اجرای پروژه‌ها را نیز کاهش می‌دهد.  

رحمانی ادامه داد: دستگاه‌هایی که موفق به جذب اعتبارات نشدند ظرف یک هفته باید برنامه‌ریزی لازم را انجام دهند، در غیر این صورت شورای برنامه‌ریزی استان مجاز به جابه‌جایی این اعتبارات خواهد بود.

استاندار با بیان اینکه در مورد اعتبارات سال ۱۴۰۴ هیچ‌گونه تعللی پذیرفته نیست، گفت: باید تمامی فرآیندها به‌موقع و مطابق ضوابط انجام شود تا زیرساخت‌های موردنیاز مردم با کیفیت مطلوب آماده و همه اعتبارات در زمان قانونی جذب شود.

استاندار تصریح کرد: در بخش مبادله اعتبارات، از جمله استان‌های پیشرو در توزیع اعتبارات شهرستانی و تشکیل کمیته‌های ورزش شهرستان‌ها بودیم، با این حال، ضروری است موافقت‌نامه‌های مربوطه هرچه سریع‌تر مبادله شود تا روند جذب اعتبارات تسریع شود.

رحمانی با اشاره به تدوین فرمت یکپارچه برای گزارش‌دهی کارگروه‌های ذیل شورای برنامه‌ریزی افزود: به‌دلیل نبود فرمت مشخص در گزارش‌های ارائه‌شده، در جلسات آینده فرمت استاندارد طراحی شود که شامل شاخص‌های مرتبط با هر بخش و اولویت‌های کارگروه بر اساس سیاست‌های شورای برنامه‌ریزی باشد و امکان جمع‌بندی دقیق و اظهارنظر کارشناسی فراهم شود.  

استاندار در خصوص وضعیت زیرساخت‌های ورزشی عنوان کرد: گرچه جلساتی با وزارت ورزش و جوانان برگزار شد، اما کمبود منابع ملی محسوس است که تحرکات جدی برای رفع مشکلات این حوزه احساس می‌شود.

وی به راهکار پیشنهادی وزیر ورزش و جوانان برای رفع مشکلات ورزش استان اشاره کرد و یادآورشد: مولدسازی املاک ورزشی مطرح شد که از مجموعه ۳۰۰ ملک ۹ ملک دارای سند است که اقدام فوری در این زمینه انجام شود.

وی با تاکید بر تکمیل و تجهیز زیرساخت‌های ورزشی شهرستان‌ها با نظارت دقیق فرمانداران و دستگاه‌های مربوطه گفت: با وجود ۱۶ نیروی فنی در حوزه نظارت، پیشرفت هزینه‌کرد اعتبارات ورزشی بسیار کم بود، که این امر غیرقابل‌قبول است و باید اصلاح شود. 

استاندار خاطرنشان کرد: مصوبات کارگروه زیربنایی باید پس از بررسی نهایی، به‌صورت فهرست‌وار در جلسه شورای برنامه‌ریزی ارائه شوند تا از هرگونه ابهام یا ایراد جلوگیری شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار