آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۷۵۷۸

۴۰۰ خانوار عشایری کاکان صاحب پنل خورشیدی شدند

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به بهره‌برداری از ۴۰۰ پنل خورشیدی در منطقه عشایری کاکان گفت: این پروژه در راستای سیاست‌های دولت برای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و بهبود خدمات به جوامع عشایری اجرا شده است.
۴۰۰ خانوار عشایری کاکان صاحب پنل خورشیدی شدند

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، یداله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد در مراسم افتتاح پنل‌های خورشیدی برای عشایر در منطقه کاکان و با حضور عیسی شهامت معاون هماهنگی و امور عمرانی استاندار و فرماندار شهرستان بویراحمد با تقدیر از زحمات متولیان، اظهار داشت: عشایر در طول تاریخ همواره نقش مهمی در تولید و اقتصاد کشور داشته‌ است اما از حداقل خدمات عمومی بهره‌مند بودند، امروز خوشحالیم که با اجرای این طرح، گامی در جهت رفع نیازهای اساسی این جامعه برداشته‌ شده است.

استاندار با اشاره به سیاست‌های دولت در توسعه نیروگاه‌های خورشیدی، تصریح کرد: با توجه به ناترازی انرژی در کشور، توسعه پنل‌های خورشیدی در دستور کار جدی دولت قرار دارد، در این راستا، ۲۰ درصد برق دستگاه‌های دولتی، مراکز آموزشی و فرهنگی از طریق انرژی خورشیدی تأمین می‌شود که تاکنون ۲۱ دستگاه اجرایی در استان پنل‌های خورشیدی نصب کردند. 

رحمانی افزود: در حوزه صنعت نیز برنامه‌ریزی شده تا پنج درصد برق واحدهای صنعتی از انرژی خورشیدی تأمین شود، بیش از ۱۲۰ متقاضی برای احداث مزارع خورشیدی زیر ۷ مگاوات و بالای ۷ مگاوات با مجموع ظرفیت ۲۷۰ مگاوات در استان وجود دارد که نشان‌دهنده استقبال خوب از این طرح‌ها است.

استاندار با بیان اینکه ۳۰۰ مگاوات دیگر در دستور کار است، به جزئیات پروژه اشاره کرد و یادآور شد: این پروژه شامل ۵۶۰ دستگاه پنل خورشیدی است که ۴۰۰ پنل امروز به بهره‌برداری رسید که با احتساب هزینه هر پنل حدود ۳۰ میلیون تومان، حجم سرمایه‌گذاری این طرح بالغ بر ۱۲ میلیارد تومان است که ۱۰ درصد آن از طریق مشارکت مردمی و مابقی توسط دولت تأمین شده است.

وی بیان کرد: ۱۶۰ دستگاه پنل خورشیدی در برنامه است که کار آنها در آینده نزدیک برای بهبود کیفیت زندگی عشایری انجام می‌شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه با تأکید بر اهمیت حمایت از عشایر، گفت: ارائه چنین خدماتی نه‌تنها نیازهای اولیه آنان مانند روشنایی و شارژ تلفن همراه را برطرف می‌کند، بلکه با کمترین آسیب به محیط‌زیست همراه است.

وی از برنامه‌ریزی‌های آینده برای توسعه بیشتر این طرح‌ها خبر داد و بیان کرد: امیدواریم این اقدام که امروز ۴۰۰ خانوار عشایری را بهره‌مند کرده، گامی مؤثر در جهت بهبود کیفیت زندگی این جامعه باشد و با همکاری دستگاه‌های مربوطه، برنامه‌های گسترده‌تری نیز در آینده اجرایی شود.

وی تصریح کرد: ۱۳ هزار خانوار جمعیت عشایری است که ۲ هزار و ۴۰۰ خانوار از پنل‌های خورشیدی بهره‌مند شدند که ۹۰ درصد کمک‌ها به صورت بلاعوض است که تلاش داریم مابقی جمعیت عشایری در کمترین زمان ممکن از پنل‌های خورشیدی بهره‌مند شوند.

رحمانی در خصوص آبرسانی به عشایر استان گفت: سال گذشته اعتباری از محل مسئولیت‌های اجتماعی برای خرید ۳۰ تانکر آبرسانی اختصاص داده شد که بخش عمده‌ای از کار انجام شده است تا در سالی که با خشکسالی مواجه هستیم مشکلات را کاهش دهیم.

استاندار در خصوص توزیع نهاده‌های دامی گفت: جهاد کشاورزی و امور عشایر در حال پیگیری تأمین نهاده‌های دامی هستند و در صورت کمبود، برنامه‌ریزی برای رفع نیازها انجام خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار