
فاجعهای تمامعیار علیه بشریت در غزه و سکوت سازمانهای بینالمللی

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، ماموستا عبدالسلام امامی در خطبه نماز جمعه این هفته با اشاره به شرایط وخیم انسانی در غزه، اظهار کرد: محاصره کامل این منطقه، تحمیل گرسنگی به زنان، کودکان و غیرنظامیان و مرگ دستهجمعی آنان، جنایتی آشکار از سوی رژیم اشغالگر صهیونیستی و حامیان بینالمللی آن است.
وی با بیان اینکه بیش از ۲ میلیون مسلمان فلسطینی در نوار غزه با بحران کمبود شدید مواد غذایی و کمکهای انسانی مواجهاند، افزود: در طول ۱۸ سال گذشته، انواع سلاحها بر مردم بیدفاع این منطقه آزمایش شده و امروز، با ابزار گرسنگی و محاصره، روش جدیدی از جنایت را در پیش گرفتهاند.
امام جمعه مهاباد با انتقاد از انفعال کشورهای اسلامی، تصریح کرد: جای تأسف است که سران کشورهای عربی و اسلامی در برابر این فاجعه عظیم حتی حاضر به ابراز محکومیت زبانی نیز نبوده و این سکوت، ننگی تاریخی است که باید در پیشگاه خداوند و در قیامت پاسخگوی آن باشند.
ماموستا امامی با اشاره به واکنشهای پرشتاب غرب در قبال رویدادهای کشورهای خودی، افزود: اگر چنین فاجعهای در یکی از کشورهای غربی رخ میداد، سران استکبار جهانی زمین و زمان را به هم میدوختند، اما در قبال رنج و مصیبت مردم غزه، نهتنها واکنشی نشان نمیدهند بلکه در مواردی آن را توجیه نیز میکنند.
وی ادامه داد: امروز شاهد آن هستیم که دشمنان در کنار جنگ و خونریزی در غزه، با تحقیرآمیزترین شکل ممکن اقدام به پخش غذا میان مردم مظلوم میکنند و ضمن کشتار آنان در صف غذا به کرامت انسانها و امت اسلامی توهین میکنند.
امام جمعه مهاباد با تأکید بر بیاثر بودن اقدام نهادهای بینالمللی مدعی دفاع از حقوق بشر، گفت: دیگر هیچ امیدی به سازمانهای بینالمللی باقی نمانده و تنها راه، ایستادگی ملل مسلمان و حمایت عملی از ملت مظلوم فلسطین، به هر شکل ممکن است.
ماموستا امامی در بخش دیگری از سخنان خود، فرارسیدن روز ملی فنی و حرفهای را گرامی داشت و با قدردانی از تلاشهای استادکاران، مربیان و حرفهآموزان، اظهار کرد: کسانی که با اخلاص و بدون هیچ چشمداشتی، مهارتها و تجربیات خود را در اختیار دیگران قرار میدهند، شایسته قدردانی و دعای خیر هستند.
وی همچنین با اشاره به اقدام ارزشمند خانواده یک جوان مرگ مغزی در شهرستان بوکان برای اهدای عضو، بر لزوم گسترش فرهنگ اهدای عضو تأکید کرد و گفت: سالانه حدود ۲ هزار و ۵۰۰ نفر در کشور دچار مرگ مغزی میشوند که متأسفانه تنها یکسوم خانوادهها رضایت به اهدای عضو میدهند، بنابراین باید با آگاهیبخشی و ترویج فرهنگ ایثار و نجات جان دیگران، این آمار را افزایش داد.