
گودرزی: دولت و نظام در جریان مذاکرات غیرمستقیم هماهنگ بودند/ نمایندگان نباید در انتصابات دخالت کنند/ بگو مگو در فضای مجلس طبیعی است + فیلم

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، گودرزی سخنگوی هیات رئیسه مجلس با حضور در خبرگزاری دانشجو به بحث و گفتوگو پیرامون «بررسی عملکرد یک ساله مجلس شورای اسلامی» پرداخت.
آیا مجلس دوازدهم کم کار تر بوده است؟
عباس گودرزی سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با SNNTV گفت: مجلس دوازدهم فضای متفاوتی نسبت به مجالس ماقبل خودش داشته است. سابقه نداشته شروع یک مجلس با شهادت رئیس جمهور باشد.
وی افزود حوادث مختلفی را در یک اول تشکیل مجلس دوازدهم پشت سر گذاشتیم. مجلس در اجلاسیه اول 40 قانون را به دولت ابلاغ کرده است و مجلس دوازدهم پر کار و فعال بوده است
اولویتهای کاری همیشه درون مجلس مورد اختلاف نظر است / اختیارات هیئت رئیسه زیاد نیست
سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: اولویتهای کاری درون مجلس نیز مورد مناقشه و اختلاف نظر است و میتوانیم چابک تر از این در مجلس عمل کنیم.
وی گفت: اختیارات هیئت رئیسه زیاد نیست و کمیسیونها در حد خودشان اختیارات دارند و اختیارات رئیس مجلس شورای اسلامی نسبت به باقی اعضا بیشتر است و اختیارات هیئت رئیسه معقول است.
رعایت آئین نامه باعث ارتقای سطح کیفی مجلس خواهد شد
گودرزی تصریح کرد: تذکرات نمایندگان نباید خارج از دستور باشد و در مجالس معمولا رعایت نمیشود. به این معنا که اگر رئیس جلسه اصرار بر رعایت آئین نامه داشته باشند نظم رعایت میشود و اگر سخنان در دستور باشد آئین نامه به رئیس مجلس اجازه قطع کردن میکروفن را نمیدهد.
بگو مگو در فضای مجلس طبیعی است
سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی معتقد است که فضای مجلس باید منطقی و دارای عقلانیت باشد و بگو مگو در برخی مصادیق موجب پایین آمدن شان مجلس میشود و مخالفت نمایندگان باید در نطق و در زمان تعیین شده باشد.
نماینده مجلس به اندازه یک بخشدار امکانات ندارد
وی ادامه داد: تریبون مجلس مقدس است و صدای این تریبون شنیده میشود و نماینده مجلس به اندازه یک بخشدار امکانات ندارد اما صدایش شنیده میشود.
تذکرات رهبری به نمایندگان گاهی طبق مصداق هر مجلس است
سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: اگر در مجالس متعدد توصیههای رهبری را سرمشق قرار دهیم به مجلس تراز میرسیم و تذکرات رهبری به گاهی اوقات طبق مصادیق هر مجلس است و گاهی این تذکرات انذار و کلی است.
خاطره عباس گودرزی از روز عجیب مجلس در شنبه پس از گرانی بنزین سال 98
گودرزی اضافه کرد: در قضیه گرانی بنزین آنهایی مقصر بودند گفتند صبح جمعه فهمیدیم اما رهبری آبروی خود را پای این قضیه گذاشت در شنبه پس از گرانی بنزین آقای شمخانی به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی در مجلس حاضر شدند
وی ادامه داد: دشمن در آبان 1398 به دنبال به هم ریختن کشور بود و تمام اعضای شورای عالی امنیت ملی نظرشان این بود که تصمیم گرانی بنزین لغو نشود و رهبر انقلاب در قضیه گرانی بنزین از خودشان هزینه دادند.
قانون شفافیت قوای سه گانه اصلا اجرا میشود؟
سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: برخی انقدر میخواستند قانون را توسعه بدهند که بی اثر شود و برخی اوقات به اسم شفافیت، شفافیت را بی ارزش میکنیم. گاهی اوقات شفاف کردن خِیر نیست و شر است و هنر این است که جایگاه شفافیت را تشخیص دهیم.
اگر در مجلس نهم نماینده بودم قطعا با برجام مخالفت میکردم / از هیچ رای خود پشیمان نیستم!
دولت لایحه بدهد و مسئله نیروهای شرکتی را یکبار برای همیشه حل کند
سخنگوی هیات رئیسه مجلس گفت: وقتی با نیرویی سی سال کار داریم چرا بهش امنیت کاری نمیدهیم و اهداف ماده 17 قانون خدمات کشوری محقق نشده است.
وی افزود: پولی که شرکتهای واسطه تامین نیروی انسانی میگیرد را به خود نیرو بدهیم. نیروی کار باید با سازوکار انجام شود و از پزشکیان خواهش میکنم شرکتهای واسطه و برده داری نوین را جمع کند.
کسی که در انتصابات دخالت کند در دنیا و آخرت گرفتار است
گودرزی گفت: اگر به انتصاب یک فرد اصرار کنیم مسئولیت کار آن فرد با ماست و اگر بافشار نماینده مجلس فردی منصوب شود و سهوا خطایی کند گناهش گردن نماینده است و مجلس میتواند بر انتصابات نظارت داشته باشد.
ما گاهی ناترازی انرژی داریم اما بیشتر اوقات ناترازی مدیریت داریم
سخنگوی هیات رئیسه مجلس اضافه کرد: مدیری میشناسم که قدرت تصمیم گیری ندارد و تمام هم و غم او این است که جایگاهش را حفظ کند.
وی ادامه داد: نماینده مجلس در خفا تذکر کتبی و شفاهی داده اما اقدامی نشده است پس باید تذکر و سوال علنی در مجلس بدهد و نظارت بر عملکرد انتصابات حق مجلس است.