آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۹۰۶۸

آژیر قرمز کمبود مدرسه در استان کرمان به صدا در آمد / نابرابری شاخص‌های آموزشی در بزرگترین استان کشور

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به وجود ۷۰۰ کلاس با تراکم بالای ۴۰ دانش‌آموز در شهر کرمان، اعلام کرد: سرانه فضای آموزشی ۴.۲ مترمربع برای هر دانش‌آموز در شهر کرمان است، درحالی‌که استاندارد جهانی ۸.۳ مترمربع است.
آژیر قرمز کمبود مدرسه در استان کرمان به صدا در آمد / نابرابری شاخص‌های آموزشی در بزرگترین استان کشور

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمد رضا فرح بخش مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان در جلسه نهضت مدرسه سازی استان که با ریاست استاندار کرمان برگزار شد، با اشاره به وجود ۷۰۰ کلاس با تراکم بالای ۴۰ دانش‌آموز در شهر کرمان گفت: سرانه فضای آموزشی ۴.۲ مترمربع برای هر دانش‌آموز در شهر کرمان است، در حالیکه استاندارد جهانی ۸.۳ مترمربع است.

وی افزود: در حال حاضر، بیش از ۲۲۰۰ کلاس با بیش از ۳۵ دانش‌آموز و ۱۶۲۱ کلاس با بیش از ۴۰ دانش‌آموز در استان داریم؛ تنها در شهر کرمان، ۷۰۰ کلاس با تراکم بالای ۴۰ دانش‌آموز وجود دارد. 
 
مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان با بیان اینکه کرمان یکی از نابرابرترین استان‌ها از نظر شاخص‌های آموزشی است تاکید کرد: سرانه فضای آموزشی ۴.۲ مترمربع برای هر دانش‌آموز است، درحالی‌که استاندارد جهانی ۸.۳ مترمربع است.
 
فرحبخش همچنین با اشاره به کمبود ظرفیت در هنرستان‌ها افزود: در حالی‌که صنایع بسیاری در استان فعال هستند، تنها ۴۷ درصد از نظام آموزشی ما به حوزه فنی و حرفه‌ای اختصاص دارد و این شاخص باید به‌طور جدی تغییر کند.
 
مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان در ادامه به همکاری با شرکت گل‌گهر نیز اشاره کرد و گفت: در توافق با گل‌گهر مقرر شد دو هنرستان با متراژ مجموعاً ۱۰ هزار مترمربع احداث شود؛ یکی در سیرجان و دیگری در شهر کرمان. همچنین ۶۰ کلاس درس در شهر کرمان و ۴۰ کلاس دیگر در سیرجان با اولویت تکمیل مدارس نیمه‌تمام ساخته خواهد شد.
 
در پایان این نشست تأکید شد که این طرح در قالب اجرای نهضت مردمی مدرسه‌سازی، که مورد تأکید ریاست جمهوری است، انجام خواهد شد.

سخنان نماینده حوزه مسئولیت‌های اجتماعی شرکت ملی صنایع مس ایران

در ادامه یحیی محمدزاده، نماینده حوزه مسئولیت‌های اجتماعی شرکت ملی صنایع مس ایران، در این نشست از تصمیم این شرکت برای اختصاص بخشی از اعتبارات مسئولیت اجتماعی به امر مدرسه‌سازی خبر داد.
 
وی با اشاره به جلسه‌ای با حضور استاندار کرمان برای هماهنگی و اجرای این طرح گفت: توافق شد این اعتبارات در اختیار مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان قرار گیرد تا با مشارکت خیرین و اضافه کردن حتی مبالغ اندک، منابع تجمیع‌شده به‌طور کامل صرف احداث و توسعه مدارس شود؛ همچنین آموزش‌وپرورش و سازمان نوسازی مدارس در انتخاب محل پروژه‌ها، طراحی، نظارت فنی و تهیه صورت‌وضعیت‌ها همکاری خواهند داشت.
 
محمدزاده با بیان اینکه این اقدامات فقط محدود به استان کرمان نیست، افزود: در استان آذربایجان شرقی نیز توافق مشابهی با همراهی خیرین انجام شده است و تفاهم‌نامه همکاری در کرمان نیز طی جلسه‌ای با حضور وزیر آموزش‌وپرورش نهایی خواهد شد.
 
وی گفت: چهار شهرستان هدف این طرح شامل رابر، بردسیر و شهربابک در استان کرمان، یک شهرستان در آذربایجان شرقی و مناطقی از سیستان و بلوچستان است.

محمد زاده اعلام کرد : از هشت محور پیشنهادی، شش محور مورد تأیید هیأت‌مدیره شرکت ملی مس قرار گرفته که شامل تکمیل و توسعه فضا‌های آموزشی، جذب بازماندگان از تحصیل، احداث چهار هنرستان فنی و مهارتی، توسعه فضا‌های ورزشی، حمایت از طرح‌های سلامت اجتماعی و بهداشت، محرومیت‌زدایی، و همچنین توسعه فضای سبز و مراتع می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار