
تجمع اعتراضی در مقابل مقر سازمان ملل در بیروت
گروهی از احزاب و شخصیتهای ملی لبنان به همراه جناحهای مختلف فلسطینی در مقابل دفتر سازمان ملل متحد در بیروت دست به اعتراض زدند.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری «اسپوتنیک» روسیه، ائتلاف احزاب و نیروها و شخصیتهای ملی لبنان، به همراه ائتلاف نیروها و جناحهای فلسطینی و همچنین ائتلاف ملی برای تغییر و نجات، تجمع اعتراضی مردمی در مقابل مقر سازمان ملل (ESCWA) در مرکز بیروت برگزار کردند.
این تجمع در میدان اسکوا در قلب پایتخت لبنان برگزار شد و در آن شرکتکنندگان با در دست داشتن پلاکاردهایی، اعتراض خود را نسبت به آنچه «جنگ گرسنهسازی» توسط ارتش اسرائیل علیه مردم غزه خواندند؛ ابراز کردند.
شرکتکنندگان همچنین «جنگ نسلکشی» مستمر علیه ملت فلسطین را محکوم کردند و خواستار اقدام فوری جامعه جهانی برای توقف این جنایات و پایان محاصره غزه شدند.
این اقدام در ادامه موج اعتراضات مردمی در کشورهای مختلف منطقه نسبت به تجاوزات رژیم صهیونیستی صورت گرفته است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.