آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۹۴۰۴
رئیس سازمان میوه و تره‌بار شهر تهران اعلام کرد

نظارت شهرداری با هوش مصنوعی بر کیفیت مراکز عرضه میوه و تره‌بار تهران

رئیس سازمان میوه و تره‌بار شهر تهران با اعلام اینکه این سازمان به سمت نظارت هوشمند خواهد رفت، گفت: این نظارت با دخالت هوش مصنوعی صورت بگیرد تا بتوانیم کیفیت را بدون کمک نیروی انسانی و به صورت برخط توسط هوش مصنوعی انجام دهیم.
نظارت شهرداری با هوش مصنوعی بر کیفیت مراکز عرضه میوه و تره‌بار تهران

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مدیران شهری امروز (دوشنبه) از میدان‌های میوه و تره‌بار بروجردی، بازار لویزان و بازار محله‌ای ارکیده بازدید و وضعیت کیفیت میوه‌های عرضه شده را مورد ارزیابی قرار دادند.

مهدی بختیاری زاده در حاشیه بازدید از میادین تره‌بار در جمع خبرنگاران با اشاره به وضعیت این میادین اظهار کرد: امروز از یک میدان و یک بازار محله‌ای در جنوب شهر و یک میدان تازه تأسیس در شمال شرقی شهر بازدید کردیم و رسانه‌های حاضر نیز در این بازدید هم نظاره‌گر کیفیت میادین بودند. انتخاب میدان برای بازدید نیز به عهده خود خبرنگاران بود؛ چه در وضعیت کنونی چه در روز‌های دیگر سال این کیفیت را می‌بینید؛ چرا که تمرکز سازمان میادین میوه و تره‌بار روی کیفیت است.

وی ادامه داد: رشد مراجعه و خرید از سازمان یکی از نتایجی است که به دلیل این عملکرد اتفاق افتاده است. از کوچک‌ترین و جنوبی‌ترین بازار محله‌ای هم بازدید کردیم و دیدیم که کیفیت خوبی داشت. همچنین طبق اعلام بانک مرکزی، میادین ما ۴۶ درصد از مراکز عرضه میوه و تره‌بار ارزان‌تر هستند؛ طبق رصد خودمان هم این آمار در مناطق شمالی به بیش از صددرصد می‌رسد.

رئیس سازمان میوه و تره‌بار شهر تهران با بیان این‌که نظارت مستمر و بازرسی‌های دائمی موجب افزایش کیفیت شده است، گفت: این روند نظارت قرار است به سمت نظارت هوشمند برود و با دخالت هوش مصنوعی صورت بگیرد تا بتوانیم کیفیت را بدون کمک نیروی انسانی و به صورت برخط توسط هوش مصنوعی انجام دهیم.

وی درباره کیفیت گوشت در سطح میادین میوه و تره‌بار نیز عنوان کرد: گوشت درجه یک تولید داخل در سازمان میادین در حال عرضه است و قاطعانه می‌گوییم کیفیت آن شاید در قصابی‌های سطح شهر هم پیدا نشود و اختلاف قیمت آن هر کیلوگرم تا ۳۰۰ هزار تومان عرضه می‌شود؛ عدم وجود واسطه‌ها سبب شده است قیمت گوشت کاهش پیدا کند.

بختیاری زاده درباره اقدامات این سازمان برای جلوگیری از بسته بندی نامناسب گوشت در سطح شهر تصریح کرد: رصد دائمی و تذکرات مکتوب را به شرکت‌های تولید و نهاد‌های نظارتی داده‌ایم؛ بعضی از بسته‌بندی‌ها اصلاح شده و در بازار عرضه می‌شود و برای برخی دیگر دوباره تذکرات لازم را داده‌ایم. برخی از شرکت‌های متخلف بسته بندی در لیست سیاه سازمان قرار گرفتند و ورودشان ممنوع شده است و دیگر گوشت‌های بسته بندی شده با کیفیت مناسب عرضه می‌شود. همچنین مردم می‌توانند خودشان ببینید قصاب‌ها در محل چگونه گوشت را برش می‌دهند و از کیفیت آن آگاه شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار