آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۰۶۰۵

کرملین: بریکس به سیاست تعرفه‌ای ترامپ پاسخ نمی‌دهد

سخنگوی کرملین گفت: گروه بریکس به تهدید‌های تعرفه‌ای دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا پاسخ نمی‌دهد، چرا که این انجمن هرگز فعالیت‌های خود را علیه هیچ کشوری جهت نمی‌دهد؛ این موضوع در دستورکار بریکس نیست.
کرملین: بریکس به سیاست تعرفه‌ای ترامپ پاسخ نمی‌دهد

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، دیمیتری پسکوف روز پنجشنبه ۹ مرداد ۱۴۰۴ در پاسخ به پرسش خبرنگاران افزود: بریکس، آنطور که ترامپ ارزیابی می‌کند، یک سازمان ضد آمریکایی نیست.

وی خاطرنشان کرد: بار دیگر تکرار می‌کنم، بریکس به عنوان یک تشکیلات، در واقع یک انجمن است، حتی یک سازمان هم نیست، زیرا این تشکیلات هیچ ویژگی نهادی ندارد.

سخنگوی کرملین گفت: بریکس دقیقاً انجمنی از کشور‌هایی است که منافع مشترک و دیدگاه مشترکی درباره همکاری متقابل دارند.

وی اظهار داشت: بریکس ایجاد شده و در حال توسعه است تا کشور‌ها بتوانند در زمینه‌های مورد علاقه دوجانبه، به خاطر منافع متقابل، همکاری کنند؛ این هدف بریکس است، نه مقابله با کسی.

این اظهارات پسکوف پس از آن بیان شد که ترامپ فرمان اجرایی افزایش عوارض بر تعدادی از کشور‌های عضو گروه بریکس را امضا کرد؛ بنابراین فرمان، از ۱۰ مرداد ۱۴۰۴، ایالات متحده عوارض تجاری ۲۵ درصدی را برای هند اعمال خواهد کرد. همچنین، نرخ عوارض گمرکی بر کالا‌ها و خدمات وارداتی از برزیل به ۵۰ درصد افزایش خواهد یافت.

پسکوف در پاسخ به این پرسش که کرملین سخنان ترامپ مبنی بر اینکه تجارت بین آمریکا و روسیه در صفر است و باید در همان حد باقی بماند را چگونه ارزیابی می‌کند، گفت: ما می‌توانیم با رئیس جمهوری آمریکا موافق باشیم که تجارت دو کشور واقعاً در صفر است، اما با این موضوع موافق نیستیم که سطح تجارت باید در همان حد باقی بماند.

وی افزود: ما معتقدیم که تجارت با روسیه به نفع آمریکا خواهد بود و می‌دانیم که بسیاری از بازرگانان آمریکایی نیز علاقه‌مند به احیای همکاری با طرف روسی هستند. بازرگانان ما نیز به بازار آمریکا علاقه‌مند هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار