آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۴۹۸۶

برداشت ۵۵ تن عسل از زنبورستان‌های شهرستان کوهسرخ

بیش از ۵۵ تن عسل بهاره از زنبورستان‌های شهرستان کوهسرخ برداشت شد.
برداشت ۵۵ تن عسل از زنبورستان‌های شهرستان کوهسرخ

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوهسرخ گفت: با توجه به خشکسالی شدید امسال، با کاهش ۳۰ درصدی تولید مواجه بودیم.

 

حجت صفرنژاد افزود: براساس سرشماری سال ۱۴۰۳، تعداد کندو‌های این شهرستان حدودا ۹ هزار و ۱۰۰ کلنی و تعداد بهره بردار این بخش ۱۱۰ زنبور دار است.

 

او با بیان اینکه برندسازی و ایجاد صنایع تکمیلی مرتبط نقش موثری در شناساندن این محصول در بازار‌های منطقه دارد، ادامه داد: بهره برداران فعال می‌توانند با حمایت‌های دولتی در این زمینه اقدام کنند.

 

صفرنژاد، کوهسرخ را یکی از قطب‌های مهم تولید عسل در سطح استان معرفی کرد و گفت: سرمایه گذاری در فعالیت‌های مرتبط با حوزه کشاورزی مانند پرورش زنبورعسل با توجه به بستر مناسب آن، نقش تأثیرگذاری در رونق تولید و اشتغال منطقه دارد.

 

این مسئول همچنین برگزاری کارگاه‌های آموزشی تولید عسل و فرآورده‌های جانبی و تخصیص سهمیه شکر را از مهمترین اقدامات انجام شده در افزایش تولید و ارتقای کمیت و کیفیت محصول در این شهرستان عنوان کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار