قوانین حاکمیت داخلی مقدم بر قوانین بین‌المللی است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۹۴۲
کارشناس مذهبی صدا و سیما:

قوانین حاکمیت داخلی مقدم بر قوانین بین‌المللی است

کارشناس مذهبی صدا و سیما گفت: هر کشور با توجه به حق حاکمیت داخلی خود قوانینی را وضع می‌کند که مقدم بر قوانین بین‌المللی است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، حجت الاسلام شهاب مرادی روز گذشته در کرسی آزاد اندیشی با محوریت حجاب از منظر اسلام، ایران و غرب كه به همت تشکل سیاسی دانشجویی هرمان در واحد علوم و تحقیقات فارس برگزار شد، با مدیریت خود جلسه را به سمت گفت وگوی منطقی هدایت کرد.
 
لازم به ذکر است، این جلسه در محیطي باز و با حضور بیش از 700 نفر دانشجویان اين واحد به صورت متغیر و به مدت هفت ساعت برگزار شد.
 
یکی از دانشجویان دختر، به عنوان مدافع حجاب اسلامی در اين جلسه حجاب را برای زن به عنوان یکی از مهمترین عوامل در حفظ کرامت انسانی برشمرد.
 
دانشجوی دیگری از طیف مقابل با ارائه چند عکس و استناد به آنها كه به دوره های مختلف تاریخ ایران بر می گردد، مدعی شد، ایرانی ها به پوششی خاص اعتقاد نداشتند، ولی برهنه نیز نبوده اند که با مخالفت بعضی، و تشویق بعضی دیگر مواجه شد.
 
یکی از دانشجویان از وی خواست تا سندی مبنی بر جعلی نبودن عکس ها و زمان دقیق آنها ارائه کند و فردی دیگر این پرسش را مطرح کرد که چرا در تخت جمشید و در کتیبه ها و دیوارهای آن حتی از یک زن تصویری مشاهده نمی شود که با موافقت بسیاری از حضار روبرو شد.
 
دانشجوی دیگری با بيان اینکه دارای مکتب ایرانی- اسلامی است، به عنوان موافق با این دانشجو به بیان مسائل تاریخی حجاب پرداخت.
 
حجت الاسلام مرادی، کارشناس مذهبی صدا و سیما با حضور در پشت تریبون، نکاتی را در این خصوص با توجه به جریان انحرافی جدید بيان و عنوان کرد: دانشجویان بايد مراقب باشند تا گاهی بدون آنکه خود متوجه شوند صحبت هایی نکنند که خلاف باور و اعتقاد واقعی آنها باشد.
 
دانشجوی دیگری با اشاره به امضای کنوانسیون حقوق بشر توسط ایران گفت: با توجه به امضای این قرار داد و قرائت چند بند از آن کسی نمی تواند افراد را در ایران ملزم به پوششی خاص کند.
 
مرادی با اشاره به اینکه هر کشور با توجه به حق حاکمیت داخلی خود قوانینی را وضع می کند که مقدم بر قوانین بین المللی است، ضمن ذکر نکاتی در خصوص قانون اساسی ایران، تصریح کرد: دانشجویان به مطالعه دقیق قانون اساسی بپردازند؛ چراکه شفاف سازی لازم در این خصوص در قانون انجام می شود.
 
این کارشناس مذهبی و فرهنگی در صدا و سیما با بيان اینکه صحبت های افراد در هر دو گروه در تایید حجاب بود، خاطرنشان کرد: این خود نشان می دهد که ظاهرا کسی با اصل حجاب مشکلی ندارد و اگر غیر از این است آماده شنیدن صحبت های او هستیم که البته کسی در این خصوص صحبتي نداشت.
 
وی افزود: یکی از مشکلات اساسی ما آگاه نبودن به الفاظ و واژه هایی است که به کار می بریم و دیگر اینکه در مطالعه تاریخ کوتاهی کرده ایم.
 
مرادی با اشاره به بیان یکی از دانشجویان با استناد به سخنان دکتر شریعتی مبني بر اينكه شما فکر افراد را تغییر دهید آنها خود می دانند چه بکنند، گفت: از این صحبت به عنوان ادله ای مبنی بر عدم الزام حجاب و مختار بودن انسان در این خصوص استفاده مي شود.
 
وی با طرح این سوال که آیا ما لباس یک نفر را برای او معین کنیم بیشتر او را محدود کرده ایم یا اینکه فکر او را تغییر دهیم، عنوان كرد: این سخنی که شما به آن استناد می کنید دقیقا مخالف با منطقی است که از آن دم می زنید.
 
این کارشناس مذهبی در پایان بر لزوم برگزاری جلسات هم اندیشی و ارتباط مستمر جامعه با روحانیت تاكيد و بیان کرد: لازمه برگزاری این جلسات این است که ما بتوانیم همدیگر را به عنوان مخالف بپذیریم و استدلال های منطقی را جایگزین هیجانات بی مورد کنیم./انتهای پیام/
پربازدیدترین آخرین اخبار