مدير مركز حمل و نقل و توسعه استراتژي (ITDP):
تهران به دليل توسعه BRT به شهر اتوبوسهاي قرمز تبديل شده است
مدير مركز حمل و نقل و توسعه استراتژي (ITDP) ازتوسعه حمل ونقل عمومي درتهران ابراز رضايت كرد و گفت:تهران به دليل توسعه BRT به شهر اتوبوسهاي قرمز تبديل شده است
به گزارش گروه اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر والتر هوك (Walter B.Hook) افزود: يكي از اين كارها اقدام به احداث و توسعه خطوط اتوبوسهاي تندرو (BRT) بوده كه باعث افزايش پايداري سيستم حمل و نقل و كاهش آلودگيهاي زيست محيطي شده است.
وي از BRT به عنوان سيستمي استاندارد، پيشرفته و پايدار كه در عين حال هزينه ساخت و استفاده از آن ارزان است، نام برد و اظهار كرد: با توجه به ازدياد جمعيت شهرها، افزايش هزينههاي حمل و نقل شهري و كاهش اتلاف وقت شهروندان، ميزان احداث و توسعه BRT در شهرهاي مختلف جهان روز به روز در حال افزايش است.
دكتر هوك زمان دو دقيقه سرفاصله زماني حركت اتوبوسهاي تندرو در خطوط BRT تهران را در جهت رفاه حال مسافران بسيار مناسب دانست و اضافه كرد: اين در حالي است كه سرفاصله حركت اتوبوسهاي BRT در تهران بسيار پايينتر از متوسط جهاني است و به عنوان نمونه اين رقم در جاكارتا پايتخت اندونزي 7 دقيقه است.
وي جداسازي خطوط اتوبوسهاي تندرو از ساير خطوط عبوري را يك اصل در ايجاد سيستم BRT دانست و تصريح كرد: تهران در زمينه توسعه سيستم BRT از جمله تفكيك خطوط اتوبوسهاي تندرو خيلي خوب عمل كرده و البته اقدامات تكميلي از جمله حذف سيستم پرداخت كرايه به راننده جهت كاهش زمان سفر را نيز ميبايست در دستور كار قرار دهد.
دكتر هوك تركيب سيستم مترو با سيستم BRT و ايجاد سيستم تلفيقي را باعث افزايش بازدهي سيستم حمل و نقل عمومي دانست و گفت: در صورتي كه اين شبكه با استفاده از ناوگان تاكسيراني تكميل شود، كارآمدي سيستم حمل و نقل شهري به بالاترين ميزان ممكن افزايش پيدا خواهد كرد.
مدير مركز بينالمللي ITDP در پايان با مقايسه قيمت بليت اتوبوس در تهران با ساير شهرهاي جهان و تأكيد بر اين كه كرايه حمل و نقل عمومي در تهران بسيار پايينتر از متوسط جهاني است، خاطرنشان كرد: قيمت بليت اتوبوس از جمله اتوبوسهاي تندرو در تهران، نه تنها از شهرهاي پيشرفته جهان بلكه از شهرهاي جهان سوم نيز بسيار پايينتر است./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰