کد خبر:۱۳۴۳۴۴
بازديد نماینده آیت الله سیستانی از دانشگاه ادیان و مذاهب
حجت الاسلام سید جواد شهرستانی، نماینده حضرت آیت الله سیستانی و مدیر موسسه آل البیت از دانشگاه اديان و مذاهب قم بازديد كرد.
به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاري دانشجو» به نقل از روابط عمومي دانشگاه اديان و مذاهب قم، حجت الاسلام سید جواد شهرستانی، نماینده حضرت آیت الله سیستانی از دانشگاه اديان و مذاهب قم بازديد كرد که در این دیدار حجت الاسلام نواب، رئیس این دانشگاه ضمن ابراز خشنودی از حضور وی در این دانشگاه گزارشی مختصر از ساختار آموزشی و علمی دانشگاه شامل تعداد دانشکده ها و رشته های تحت پوشش هر یک از دانشکده ها ارائه کرد و گفت: این دانشگاه مقطع کارشناسی ندارد و تنها در دو مقطع ارشد و دکترا فعالیت می کند.
وی با اشاره به تحصیل حدود 900 دانشجو در این دانشگاه بر روابط گسترده بین المللی آن تاکید کرد و گفت: هفته ای نیست که هیئتی خارجی از اینجا بازدید نکند و ما هر هفته حداقل میزبان یک هیئت خارجی هستیم و روابط دانشگاهی خوبی با اکثر کشورها داریم.
حجت الاسلام نواب دانشگاه ادیان و مذاهب را دانشگاهی پژوهش محور خواند و گفت: مرکز مطالعات و تحقیقات ادیان و مذاهب وابسته به این دانشگاه در چندین گروه پژوهشی مشغول فعالیت است که حاصل آن چاپ نزدیک به 170 جلد کتاب در حوزه ادیان، فرق و مذاهب و عرفان و تصوف بوده است که نمودار رشدی جهشی را از این نظر عاید دانشگاه کرده است.
در ضمن بازدید از قسمت های مختلف دانشگاه و کتابخانه تخصصی ادیان و مذاهب بخش پایانی حضور حجت الاسلام سید جواد شهرستانی در دانشگاه ادیان و مذاهب بود.
گفتنی است، حجت الاسلام سیدجواد شهرستانی در کنار تحصیل، موسسه آل البیت لاحیاء التراث را پی ریزی کرد که هدف اصلی آن تصحیح متون کهن شیعی و نشر محققانه آنها بوده و در این کار از مراکز پیشرو و موفق در سطح بینالمللی است.
وی همچنین با همکاری محقق طباطبایی مجله پژوهشی تراثنا را منتشر کرد که پس از بیست سال تا امروز همچنان به انتشار پژوهشهای نسخهشناسی و کتابشناسی اسلامی میپردازد.
همچنین سید جواد شهرستانی، در طی فعالیتهای خود به عنوان نماینده حضرت آیت الله سیستانی در ایران، پروژههای فرهنگی علمی و عمرانی بسیاری را پایه گذاری کرد که از جمله آنها میتوان به این مراکز در قم اشاره کرد: کتابخانه تخصصی فقه و اصول، کتابخانه تخصصی قرآن و حدیث، کتابخانه تخصصی تاریخ اسلام و ایران، کتابخانه تخصصی ادبیات، کتابخانه محقق طباطبایی، کتابخانه آیتالله العظمی حائری یزدی، مرکز پژوهشهای اعتقادی، مرکز پژوهشهای فلکی و نجومی، مرکز احیاء میراث اسلامی مؤسسه امام علی علیه السلام، مرکز الرساله، مرکز فرهنگی الزهراء و مرکز اطلاع رسانی سراسری اسلامی پارسا.
وی برای بازدید و همکاری با جوامع مختلف شیعه و شخصیتهای مختلف اسلامی به نقاط مختلف دنیا در آسیا و آفریقا و اروپا سفر کرده و مراکز متعددی را برای خدمت رسانی به مناطق محروم شیعه تأسیس نموده است./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.