رییس فرهنگسرای انقلاب اسلامی منصوب شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۴۶۳۲۱

رییس فرهنگسرای انقلاب اسلامی منصوب شد

طی حکمی ار سوی محمد باقر اعلمی، رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، سید محمد حسن ساداتی امیری به عنوان رییس فرهنگسرای انقلاب اسلامی معرفی شد.
رییس فرهنگسرای انقلاب اسلامی منصوب شد

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، بر اساس این حکم و با حضور میر محمد موید مطهری، سرپرست معاونت فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و رضا دوستعلی مدیر کل حوزه ریاست از امیر احسان فر رییس پیشین فرهنگسرای انقلاب اسلامی تقدیر و سید محمد حسن ساداتی امیری به عنوان رییس جدید فرهنگسرا معرفی شد.

فعالیت موثر، گسترده و عمیق در حوزه ترویج گفتمان انقلاب اسلامی خصوصا در بین جوانان و نوجوانان با توجه به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، ایجاد بستر لازم جهت حضور فعالانه و اثر گذار فعالان فرهنگی، هنری و رسانه‌ای جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و همچنین طراحی و اجرای فرهنگی هنری خلاقانه و فاخر با موضوع یاد شده در سطح شهری، ملی و بین المللی، گسترش فعالیت‌های مردمی در چارچوب چشم انداز «تهران کلانشهر الگوی جهان اسلام» با بهره گیری از ارتباطات موثر با فعالان فرهنگی و هنری حوزه انقلاب اسلامی ایران، استفاده شایسته از ظرفیت‌ها و منابع موجود، به ویژه نیرو‌های جهادی و انقلابی سازمان و مدیریت فضا‌های در اختیار فرهنگسرا در جهت تحقق اهداف کلان سازمان از جمله محور‌های مورد توجهی است که در این حکم به آن اشاره شده است.

سید محمدحسن ساداتی امیری از نیرو‌های رسمی و با سابقه سازمان فرهنگی هنری است و پیش از این مدیرکل امور مجامع شرکت‌ها و موسسات تابعه سازمان تبلیغات اسلامی، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۱۴، مدیر فرهنگی هنری منطقه ۱۵ و رییس فرهنگسرای خاوران و مدیر فرهنگی هنری منطقه ۱۱ و رییس فرهنگسرای نوجوان بوده است.

حمیده آقابابایی

رییس واحد روابط عمومی فرهنگسرای انقلاب اسلامی

پربازدیدترین آخرین اخبار