کشف یک محموله بزرگ اقلام الکترونیکی جاسوسی و خرابکاری توسط در وزارت اطلاعات
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۵۶۴۷۵

کشف یک محموله بزرگ اقلام الکترونیکی جاسوسی و خرابکاری توسط در وزارت اطلاعات

وزارت اطلاعات اعلام کرد: از این محموله بزرگ از یکی از کشور‌های منطقه و به صورت غیرمجاز وارد ایران شده بود و قرار بود در استان‌های مشخصی که درگیر اغتشاشات چند روز گذشته بودند، توزیع شود.
کشف یک محموله بزرگ اقلام الکترونیکی جاسوسی و خرابکاری توسط در وزارت اطلاعات

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، وزارت اطلاعات اعلام کرد: این محموله بزرگ از یکی از کشور‌های منطقه و به صورت غیرمجاز وارد ایران شده بود و قرار بود در استان‌های مشخصی که درگیر اغتشاشات چند روز گذشته بودند، توزیع شود.

محموله فنی کشف شده، شامل ۱۰۰ دستگاه گیرنده دوربرد، پنجاه دستگاه تقویت کننده سیگنال بی تی اس، هفتصد و چهل و سه دستگاه مودم ۵G از نشان‌های تجاری مختلف و هفتصد و نود و نه دستگاه تلفن همراه نسل جدید است.

مزدوران بیگانه و تروریست‌ها در صورت دریافت این تجهیزات الکترونیکیِ پیشرفته و اتصال آن‌ها به صورت یک بسته کامل، امکان دسترسی به شبکه تلفن همراه و اینترنت در نقاط فاقد شبکه مخابراتی مانند دشت ها، کوه ها، و سایر نقاط صعب العبور برای جاسوسی در حوزه‌های نظامی، امنیتی، صنعتی و خرابکاری را پیدا میکردند.

پربازدیدترین آخرین اخبار