کد خبر:۱۳۵۷۴۲
شعار «مرگ بر حمد» معترضان بحرینی براي رد مذاكره با آل خليفه
تظاهرکنندگان بحرینی طی راهپیمایی گسترده خود علیه بن حمد آل خلیفه، دیکتاتور این کشور شعار دادند و هر گونه پیشنهاد مذاکره با خاندان آل خلیفه را رد کردند.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه خبری پرس تی وی، اعتراضات مردمی فراگیر در بحرین ادامه دارد و شعارهای «مرگ بر شاه» و «مرگ بر نظام حاکم» در بحرین طنین انداز شده است.
اوضاع در بحرین ملتهب است و تظاهرات ضددولتی همچنان در چندین شهر این کشور ادامه دارد؛ پلیس در این شیخ نشین کوچک در حاشیه خلیج فارس برای متفرق کردن تظاهرات کنندگان به تیراندازی مبادرت کرده است.
شب گذشته نیز بحرین صحنه برپایی تظاهرات ضدحکومتی بود و مردم شعار «ملت خواهان سرنگونی نظام است» و «مرگ بر شاه حمد» سردادند.
تظاهرات کنندگان بحرینی هر گونه پیشنهاد مذاکره با خاندان آل خلیفه، رژیم حاکم بر بحرین را رد کردند.
دور جدید ناآرامی ها و خشونت ها در بحرین چند ساعت پس از آغاز گفت و گوهای دولت بحرین با احزاب مخالف شروع شده است تا اين كشور از این طریق از بن بست کنونی خارج شود.
نیروهای حکومتی بحرین که مورد حمایت عربستان سعودی هستند بشدت تظاهرات کنندگان را سرکوب می کنند.
انقلاب بحرین از ماه فوریه آغاز شده است و نیروهای رژیم بحرین ده ها تظاهرات کننده را کشته و هزاران نفر را بازداشت کرده اند./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰