زلنسکی: برای دور جدید گفتوگوهای سهجانبه آمادهایم
رئیسجمهور اوکراین گفت: این نخستین قالب گفتوگوی سهجانبه با طرفهای آمریکایی و روسی در امارات متحده عربی درباره پایان جنگ در مدت طولانی بود.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، رئیسجمهور اوکراین گفت: این نخستین قالب گفتوگوی سهجانبه با طرفهای آمریکایی و روسی در امارات متحده عربی درباره پایان جنگ در مدت طولانی بود و این نشستها طیفی از مسائل حیاتی را دربر گرفته و تمرکز اصلی آنها بر موضوعات نظامی مرتبط با پایان دادن به جنگ بوده، در عین حال مسائل سیاسی پیچیده و حلنشده نیز مورد بحث قرار گرفته است.
او ادامه داد: اکنون تدارکات برای نشستهای سهجانبه جدید در این هفته در حال انجام است و روسیه و اوکراین روزهای جمعه و شنبه با میانجیگری آمریکا، درباره گزینههای احتمالی برای توافق صلح در جریان گفتوگوهایی که به میزبانی امارات متحده عربی برگزار شد، رایزنی کردند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰