کد خبر:۱۳۶۲۳۱
گرانترین خودروي دنیا در خیابانهای ابوظبی
در حالیکه ساکنان برخی امیرنشینها به علت فقر برای تامین مخارج روزانه زندگی خود دچار مشکلات فراوانی هستند، رسانههای عربی از گشت زنی گرانترین خودروي دنیا در خیابانهای ابوظبی خبر دادند.
به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی العالم، گرانترین خودرو جهان در ابوظبی به گشت زنی می پردازد.
ارزش این خودرو که متعلق به یک سرمایه دار عرب است، حدود 2.4 میلیون دلار اعلام شده است.
در حالیکه منابع خبری نامی از مالک این خودرو نبرده اند، یکی از پایگاه های اینترنتی خودور، تاکید کرده است که این فرد 800 خودرو گرانقیمت دیگر نیز در اختیار دارد.
باتوجه به ثروت بی حد و اندازه شاهزادگان عرب، سازندگان خودروهای گران قیمت صرف نظر از بحران ها در برخی کشورهای عربی، همچنان بدنبال مشتری های خاص خود در این کشورها هستند.
بر اساس گزارش های منتشر شده، فقر در بیشتر مناطق امارات به حدی رسیده است که فرصتهای شغلی فقط در دبی و ابوظبی وجود دارد، پنج امیر نشین دیگر در فقر غوطهور هستند و شکاف ثروتمندان و فقرای این امیر نشینها روز به روز بیشتر می شود./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.