اخراج نماینده دموکرات از سخنرانی ترامپ با پلاکارد جنجالی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۷۵۷۰۱

اخراج نماینده دموکرات از سخنرانی ترامپ با پلاکارد جنجالی

یک نماینده دموکرات آمریکا دقایقی پس از آغاز سخنرانی ترامپ، به دلیل بالا بردن پلاکاردی جنجالی از صحن مجلس نمایندگان آمریکا اخراج شد.
اخراج نماینده دموکرات از سخنرانی ترامپ با پلاکارد جنجالی

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از سی ان ان، ال گرین نماینده دموکرات کنگره آمریکا که پلاکارد «سیاه پوستان میمون نیستند» را در مراسم سخنرانی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در مجلس نمایندگان این کشور در دست داشت، دقایقی پس از آغاز سخنرانی از جلسه اخراج شد.

گرین پس از اخراج به سی ان ان گفت: می‌خواستم رئیس جمهور آن را ببیند و او دید. من به او گفتم که کاری که او انجام داد نژادپرستانه بود و او این را می‌داند، اما گاهی اوقات باید این را به او علناً تذکر دهیم.

این نماینده کهنه‌کار از ایالت تگزاس به دلیل مخالفت شدید خود با ترامپ، تلاش‌های قبلی برای استیضاح او و تحریم سخنرانی‌های قبلی او شناخته می‌شود. وی تأکید کرد که حاکمیت حزب خود را به چالش نمی‌کشد، بلکه تنها پیامی به رئیس جمهور می‌رساند.

ترامپ پیش از این ویدیویی را در پلتفرم تروث سوشال منتشر کرده بود که در آن باراک اوباما رئیس جمهور اسبق و همسرش میشل را به شکل دو میمون به تصویر کشیده بود. انتشار این تصویر خشم گسترده‌ای را در آمریکا برانگیخت. ترامپ پس از محکومیت دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان، این ویدیو را حذف کرد، اما از عذرخواهی خودداری کرد و مدعی شد که آن را به طور کامل ندیده و انتشار آن «اشتباه فنی» یک کارمند بوده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار