تماس وزیرخارجه مصر با ویتکاف/ دیپلماسی تنها راه حل پرونده هسته ای ایران است
بدر عبدالعاطی امروز در تماسی تلفنی با استیو ویتکاف به بررسی تحولات منطقه، مسائل مشترک و دور اخیر مذاکرات واشنگتن و تهران درباره پرونده هستهای ایران پرداخت.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، وزارت امور خارجه مصر اعلام کرد، بدر عبدالعاطی وزیر امور خارجه مصر امروز تلفنی با استیو ویتکاف فرستاده امریکا به خاورمیانه گفتوگو کرد و در این بیانیه آمده است، دو طرف درباره تحولات منطقه، مسائل مورد اهتمام مشترک و همچنین دور اخیر مذاکرات میان واشنگتن و تهران درباره پرونده هستهای ایران گفتوگو کردند.
عبدالعاطی در این تماس بر حمایت مصر از تلاشهای دیپلماتیک با هدف حلوفصل مسائل باقیمانده از طریق مذاکره تأکید کرد.
وی همچنین به اهمیت ادامه یافتن روند مذاکرات و اجتناب از تشدید تنش در منطقه اشاره کرد و بر ضرورت حل اختلافات باقی مانده و دستیابی به راهحلهای میانه که منافع همه طرفها را تأمین کند تأکید کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰