گزارش خبرنگار SNNTV از حضور مردم و خانواده شهدا در قطعه 42 بهشت زهرا در اولین شب جمعه سال 1405 + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۸۶۵۵۴

گزارش خبرنگار SNNTV از حضور مردم و خانواده شهدا در قطعه 42 بهشت زهرا در اولین شب جمعه سال 1405 + فیلم

در اولین شب جمعه سال جدید مردم و خانواده شهدای جنگ رمضان در قطعه 42 بهشت زهرا حاضر شدند تا قبور شهدای جنگ اخیر کشور را زیارت کنند.
گزارش خبرنگار SNNTV از حضور مردم و خانواده شهدا در قطعه 42 بهشت زهرا در اولین شب جمعه سال 1405 + فیلم

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ در اولین شب جمعه سال جدید مردم و خانواده شهدای جنگ رمضان در قطعه 42 بهشت زهرا حاضر شدند تا قبور شهدای جنگ اخیر کشور را زیارت کنند.

 

گزارش خبرنگار SNNTV از حضور مردم و خانواده شهدا در قطعه 42 بهشت زهرا در اولین شب جمعه سال 1405 + فیلم

کد ویدیو

 

هر شهیدی که اینجا می‌آید حس می‌کنم عضوی از خانواده خودم است که روی تابوت است

یکی از مداحان قطعه 42 بهشت زهرا در گفتگو با SNNTV بیان کرد: واقعا اینجا بهشت است، قصه شهدا را وقتی می‌خوانیم می‌فهمیم آن‌ها زمینی نبودند بلکه برای آسمان بودند و هر شهیدی که اینجا می‌آید حس می‌کنم عضوی از خانواده خودم است که روی تابوت است؛ دختر 16 ساله به نام زهرا سیفی به شهادت رسیده بود در حالی تمامی اعضای خانواده‌اش در کما بودند اما همه مردم انگار خانواده زهرا بودند.

کد ویدیو

 

پیام احساسی یکی از شهدای جنگ 12 روزه به پسرش: جنگ فقط با تفنگ نیست؛ باید دوری هم را تحمل کنیم تا به روزهای خوب برسیم

کد ویدیو

 

مادر شهید رحمتی بافقی: دادخواه شهداییم و می‌خواهیم انتقام آن‌ها گرفته شود / خواستار برخورد قانونی با عوامل داخلی دشمن هستیم

کد ویدیو

 

همسر شهید سیدان: اگر ما همگی اتحاد داشته باشیم می‌توانیم اسرائیل و آمریکا را شکست دهیم 

همسر شهید سیدان نیز گفت: اگر ما همگی اتحاد داشته باشیم می‌توانیم اسرائیل و آمریکا را شکست دهیم تا خون شهدا پایمال نشود؛ اصلی ترین صحبت شهید اتحاد مردم است.

وی افزود: ما در حملات ترامپ آزادی نمی‌بینیم.

کد ویدیو

صحبت‌های دردناک پدر دختر شش ساله‌ای که به دست جنایتکاران به شهادت رسید / دخترم سه روز دیگر 7 سالش می‌شد

پدر شهید زهرا سادات سیادت موسوی (شهیده شش ساله) در گفتگو با SNNTV اعلام کرد: دخترم عاشق پرچم کشور بود و در همه مناسبت‌ها نقاشی می‌کشید و در آن نقاشی‌ها همیشه پرچم ایران بود؛ دخترم در خانه که در محله مسکونی هم بود به شهادت رسید.

کد ویدیو

 قلب من و مادر زهرا سادات از روز شهادتش مچاله است / از خدا قدردانیم که خون دخترم در مسیر ظهور موثر است

پدر شهید زهرا سادات سیادت موسوی (شهیده شش ساله) در ادامه خاطرنشان کرد: از زمانی که خبر تخریب منزل مسکونی به گوش من رسید، قلب من و مادر زهرا سادات مچاله است و درست نشده است اما تمام این غم برای ما انگیزه و دعا شده است که در مسیر ظهور امام زمان حرکت کنیم.

وی افزود: تا به امروز از خداوند قدردانیم که خداوند این لطف را شامل حال ما کرد که در این مسیر به اندازه قطره خونی از زهرا سادات در ظهور حضرت موثر باشیم.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار