عضو هيئت رئيسه فراكسيون اصولگرايان:
رايزنيها با كميته 8+7 در خصوص حذف نمايندگان اشخاص ادامه دارد
عضو هيئت رئيسه فراكسيون اصولگرايان با اشاره به اينكه يكي از انتقادات به كميته 8+7 وجود نمايندگان اشخاص در اين كميته است، گفت: همچنان رايزنيهاي ما با كميته جهت حذف نمايندگان اشخاص ادامه دارد.
ولي اسماعيلي در گفتوگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با بيان اين مطلب كه ما با حضور نمايندگان اشخاص در كميته 8+7 مخالفيم، خاطرنشان كرد: اگر حتي قرار باشد رئيس جمهور نيز در اين كميته نماينده داشته باشد، با آن مخالفت مي كنيم؛ چرا كه پس از آن افراد ديگري همچون رضايي و جاسبي ادعاهايي مبني بر داشتن نماينده در كميته 8+7 را مطرح خواهند كرد.
عضو هيئت رئيسه فراكسيون اصولگرايان ادامه داد: گفت و گوهاي ما همچنان ادامه دارد، اما هنوز جواب قطعي از سوي كميته در اين خصوص به ما داده نشده است.
وي تصريح كرد: حذف نمايندگان اشخاص و جايگزين شدن جريانات و گروه هاي اصولگرا مي تواند ما را سريعتر به وحدت حداكثري نايل كند.
اسماعيلي در خصوص جبهه پايداري انقلاب اسلامي اظهار داشت: اين جبهه به عنوان تشكل سياسي ظرفيتي را براي اصولگرايان در راستاي رسيدن به وحدت حداكثري ايجاد خواهد كرد و به هيچ عنوان برخلاف ادعاهايي كه از سوي مخالفان مطرح مي شود، به دنبال موازي كاري با كميته 8+7 نيست.
لینک کپی شد
گزارش خطا