اسرائیل براي به رسمت شناخته نشدن فلسطين در سازمان ملل تلاش مي‌كند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۹۵۷۰
تحلیلگران و رهبران فلسطینی:

اسرائیل براي به رسمت شناخته نشدن فلسطين در سازمان ملل تلاش مي‌كند

تحلیلگران و رهبران فلسطینی می‌گویند كه رژیم صهیونیستی تمام نیروهای خود را به کار گرفته تا از به رسمیت شناخته شدن فلسطین در سازمان ملل جلوگیری کند.
به گزارش خبرنگار حوزه بین‌الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه خبری العالم، تحلیل گران و رهبران فلسطینی می گویند كه رژیم صهیونیستی تمام نیروهای خود، اعم از نیروی سیاسی و رسانه ای را به کار گرفته تا از به رسمیت شناخته شدن فلسطین در سازمان ملل جلو گیری کند.
 
در همین راستا رژیم اشغالگر قدس به دستور نتانیاهو و به پیشنهاد اوباما تبلیغات گسترده سیاسی و رسانه ای را در دستور کار خود قرار داده است.
 
امل جمال، استاد دانشگاه تل آویو گفت: نتانیاهو این حرکت را به قصد منصرف کردن کشورهای دنیا از به رسمیت شناختن کشور فلسطین با مرزهایی مشابه مرزهای سال 1967 این کشور انجام مي دهد.
 
وی افزود: با وجود گستردگی این هجمه ها به نظر می رسد اسرائیل بازنده این میدان است.
 
لازم به ذكر است، طبق آمار سایت هایی مانند فیس بوک، توییتر و یوتیير که مطالب خود را به شش زبان عربی، عبری، انگلیسی، روسی، اسپانیایی و فرانسوی منتشر می کنند، نقش اساسی را در این حمله سیاسی-رسانه ای دارند.
پربازدیدترین آخرین اخبار