کد خبر:۱۳۹۶۰۲
مهندس نبوی:

نظریه پردازان انقلاب فکر نمی کردند در ایران انقلاب دینی برپا شود

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام  گفت: زمانی که انقلاب پیروز شد کمتر نظریه پردازی انقلابی بود که پیروزی انقلاب ایران را براساس دین بداند، آنها فکر می کردند در ایران مارکسیست ها، جبهه ملی و طرفداران لیبرالیسم در مقابل رژیم شاهنشاهی انقلاب کنند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، سید مرتضی نبوی شب گذشته در میزگرد «دستاوردهای سیاسی، فرهنگی و اجتماعی انقلاب اسلامی» در جمع نخبگان طرح ضیافت در دانشگاه فردوسی مشهد با تاکید بر این مهم که انقلاب در سال 88 با معترضان خیلی مدارا کرد و به کاندیدای معترض فرصت داد و آن را تمدید کرد، تصریح کرد: متاسفانه بعضی از کاندیداها پایشان را در کفش ابطال انتخابات کردند اگر نظام بخواهد تسلیم خواسته آنها شود فاتحه دموکراسی را باید خواند.
 
نبوی با اشاره به فضای خفقان رژیم شاهنشاهی در ایران افزود: در قبل از انقلاب کسی اجازه حرف زدن نداشت اما اکنون برای حرف زدن مشکلی نداریم، آزادی بیان دارای خط قرمزهایی است که متناسب با فرهنگ، ارزش ها و مقدسات آن کشور مشخص می شود.
 
عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی مهندسین به استفاده غرب از انقلاب هاب رنگین برای تحقق اهدافشان در کشورهای مختلف اشاره و تصریح کرد: ما امروز شاهد استفاده از ابزار دموکراسی علیه دموکراسی به اصطلاح انقلاب های رنگین هستیم.
 
نظریه پردازان انقلاب فکر نمی کردند در ایران انقلاب دینی شود
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام مهمترین دستاورد انقلاب را استقلال نظام دانست و بیان کرد: مردم با شرکت در انتخابات و با رای خودشان در یک رقابت جدی نمایندگان خود را انتخاب می کنند.
 
وی افزود: زمانی که انقلاب پیروز شد کمتر نظریه پردازی انقلابی بود که پیروزی انقلاب ایران را براساس دین بداند، آنها فکر می کردند در ایران مارکسیست ها، جبهه ملی و طرفداران لیبرالیسم در مقابل رژیم شاهنشاهی انقلاب کنند.
 
نبوی خاطرنشان کرد: بعد از پیروزی انقلاب بسیاری از نظریه پردازان انقلاب در مبانی خود تجدید نظر کردند، آنها فکر نمی کردند در ایران انقلاب دینی شود.
 
عضو مجمع تشخیص مصلح نظام تاثیر انقلاب اسلامی را سیاسی، فکری و اجتماعی و فرهنگی دانست و ابراز داشت: هنگامی که انقلاب پیروز شد یک الگوی عملی با روش های جدید، مستقل از مکاتب غربی و شرقی و در جهت احیاي دین به بشر ارائه شد.
 
وی با بیان این که در مسائل فرهنگی و اجتماعی مشکلات زیادی داریم، خاطرنشان کرد: ما راه را پیدا کردیم و درست در این راه گام برداشتیم، نسل های دوم و سوم بايد انقلاب کشور را شایسته معرفی کنند.
 
نسبت به کشورهای منطقه پیشرفت خوبی داشتیم
 
نبوی علم را زیرمجموعه شاخص توسعه فرهنگی  دانست و افزود: جهان بینی جزء شاخص هایی است که می تواند پیشرفت فرهنگ را اندازه گیری کند.
 
وی با اشاره به شاخص توسعه نیروی انسانی گفت: در قبل از پیروزی انقلاب نرخ این توسعه 5 دهم بود که اکنون 7.9 درصد و نزدیک به هشت دهم است.
 
عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی مهندسین بیان کرد: رشد کشور هفت برابر رشد متوسط  جهانی است؛ ما نسبت به کشورهای منطقه پیشرفت خوبی داشتیم.
 
بزرگترین دستاورد انقلاب ارائه یک الگوی جدید از نظام اجتماعی است
 
مرندي، نماينده مردم تهران نيز در اين برنامه با بیان این که انقلاب اسلامی یک انقلاب فرهنگی است، اظهار داشت: بیشترین انتظار از این انقلاب نشان دادن دستاوردهای فرهنگی اش است.
 
دکتر سید علی رضا مرندی یکی از راه های شناسایی انقلاب ها را تغییر ارزش های جامعه به صورت بنیادی دانست و افزود: این تحولات در ماه ها و سال های اولیه انقلاب ها دیده می شود.
 
وی ادامه داد: در انقلاب ها بتدریج با دو پدیده عادی سازی ارزش ها و افول نسبی ارزش ها مواجه هستیم، باید بپذیریم بعد از پیروزی انقلاب ها در طی مراحلی دوره بازگشت به ارزش های قبل از انقلاب در جوامع انقلاب شده رخ می دهد.
 
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بزرگترین دستاورد انقلاب را ارائه یک الگوی جدید از نظام اجتماعی دانست و عنوان کرد: تا قبل از پیروزی انقلاب دین مقوله ای فردی که هیچ اشتراکی با سیاست ندارد  مطرح بود اما با پیروزی انقلاب اسلامی دین و سیاست از هم جدا نشدند.
 
مرندي با اشاره به نظر عده ای که مردم سالاری و دموکراسی قابل جمع با هم نیستند گفت: نظام جمهوری اسلامی تلاش کرد تا دین و سیاست قابل جمع هستند.
 
وی بیان کرد: دستاورد دیگر انقلاب اسلامی ورود دین به عرصه اجتماعی است قبل از پیروزی انقلاب اسلامی تلقی بر این بود که دین مقوله ای فردی است، هم اکنون در کشوری زندگی می کنید که مشارکت سیاسی مردم آن بالاست.
 
آمریکا و اروپا استقلال سیاسی ندارند
 
نماينده مردم تهران به مشارکت 85 درصدی مردم در انتخابات گذشته اشاره کرد و تاکید کرد: ایران از لحاظ سیاسی مستقل است حتی در آمریکا از نظر سیاسی به اندازه ایران  استققلال نیست در اروپا و آمریکا نفوذ لابی های صهیونیسم مشهود است.
 
مرندي در مجلس شورای اسلامی افزود: ایران در تمامی تحولات دنیا به اندازه خودش تاثیرگزار است اما کسی نمی تواند ادعا مند بر سیاست خارجی ما تاثیر گزار است.
 
وي عدم الویت فرهنگی را بزرگترین ضعف انقلاب اسلامی دانست و بیان کرد: متاسفانه هم اکنون رویکرد نشات گرفته از آموزه های دینی در انقلاب اسلامی حاکم نیست.
 
نماينده مردم تهران گفت: اولویت اول توسعه هر جامعه توسعه فرهنگی است که در جمهوری اسلامی در دوه های مختلف این الویت به رسمیت شناخته نشده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار